Online silent disco kerst

Informatie

 

Vanaf 20 personen

1 uur durende online activiteit

Locatie: online

 

 

Vanaf € 10,00 per persoon excl. BTW
 

Inclusief:

  • Live DJ

  • Bokaal voor degene met de beste dansmoves en beste kerstoutfit

  • Toegang tot een veilige online omgeving

Wat ga je beleven?

De DJ heet jou en je collega’s van harte welkom in jullie eigen discotheek. De dansvloer is misschien nu wel de keukenvloer of deze van de zolderkamer of die van je gang. Alles is mogelijk met deze online Silent disco. Je kan via de chat verzoeknummers opgeven of het nummer met de meeste stemmen, wordt het volgende dansnummer.
Geniet tijdens een welverdiende pauze van jouw favoriete drankje en ga daarna weer verder met dansen! Laat via de chatbox weten wie volgens jou het beste is gekleed is volgens het thema kerst en wie de soepelste dansbewegingen heeft. Deze persoon wint de silent disco dansbokaal.
Deze activiteit is te boeken vanaf twintig personen en te doen via een beveiligende online omgeving.

Combineren mogelijk:

-Kerstborrelbox

Vanaf € 10,00 per persoon excl. BTW

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

aanbevolen 

aanbevolen 

Online kerstbingo

Helemaal in de sfeer van kerst speel je samen met je collega's de kerst bingo. Heb jij de winnende kerstbal of wint je collega de champagne fles? De quizmaster verzorgt jou en je collega's een gezellige middag of avond in de online omgeving.

aanbevolen 

Online pictionary kerstquiz

Teken en raad samen met je collega's de mooiste en de gekste tekeningen rondom het kerstfeest. Weten jouw teamgenoten wat jij getekend hebt? of gaan de punten naar een ander team?. Beleef samen met je collega's een gezellige middag in de online omgeving. 

aanbevolen 

Online kerst kookworkshop

Een kerstdiner, klinkt heerlijk, maar niet voor iedereen. Sommige vinden het suf, een te lange zit. Hoe leuk is het om je eigen kerstdiner te bereiden? Onder begeleiding van een professionele kok maak je samen met je collega's de lekkerste gerechten voor tijdens het kerstdiner. 

Met dtevents volgen wij de RIVM-richtlijnen.

©2021 dtevents | Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog aan de Zaan | KVK 67943268 | 085-747 04 76