Online pubquiz 

1/3

Informatie

 

Vanaf 20 personen

1 uur durende pubquiz

Locatie: online

 

 

Vanaf € 10,00 per persoon excl. BTW
 

Inclusief:

  • Quizmaster

  • Prijs voor de winnaar

  • Toegang tot een veilige online omgeving

Wat ga je beleven?

EK PUBQUIZ - Na een jaar wachten mag het 11 juni dan eindelijk van start gaan, het EK voetbal! En wat hebben wij hier naar uitgekeken. Wij willen jou terug meenemen naar de belevenis van vorige EK's en WK's.

Dit willen wij doen met de online EK pubquiz. Beleef vorige kampioenschappen opnieuw, kijk terug naar de mooiste doelpunten, overwinningen en sportmomenten die we ons allemaal nog goed kunnen herinneren.

Weet jij nog het officiële EK nummer van 2016? Wie won het EK in 2008?

De winnaar van de pubquiz krijgt een gouden 'EK pubquiz' bokaal thuisgestuurd die je in je prijzenkast kan neerzetten als herinneringen aan deze ervaring. 

 

Om het Nederlandse elftal aan te kunnen moedigen tijdens UEFA EURO 2021, kun je bij ons verschillende boxen bestellen met daarin heerlijk snacks en drankjes. Om het EK gevoel compleet te maken voegen wij hier een speelschema, EK-accessoires en een playlist met EK-klassiekers aan toe om helemaal in de stemming te komen. CHEERS!

In overleg kunnen wij ook bijvoorbeeld Heineken en Coca-Cola toevoegen, aangezien zij de grootste sponsoren zijn van dit kampioenschap. 

 

 

Opzoek naar een ander thema? Die hebben wij! 

De thema's die wij voor jouw online pubquiz hebben zijn:

  • Lentekriebels

  • Zomervakantie

  • This is Holland

  • Algemeen

  • Kerst

  • Of op maat gemaakt

Vanaf € 10,00 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur

aanbevolen 

aanbevolen 

Chefkok en assistent in actie_kookworksh

Online kookworkshop

Maak de lekkerste gerechten thuis tijdens de online kookworkshop van een chef-kok. 

Van tevoren krijg je van ons een box thuisgestuurd met alle benodigdheden om vanuit je eigen keuken aan de gang te gaan.

aanbevolen 

Versieren Cocktail

Online cocktailworkshop

Waan je op een tropisch strand, waar de bartender een heerlijke cocktail voor je klaarmaakt. Dit klopt niet helemaal…, maar we gaan er wel een online-feestje van maken.

aanbevolen 

Foto's maken

online fotografie workshop

Krijg tips & tricks van een influencer over hoe je de mooiste foto’s met je smartphone thuis maakt of rustig in de natuur. Post deze foto's op je social media en ontvang veel likes.