Kerstfestival

♪ It's the most wonderful time of the year ♪. Het duurt niet lang meer voordat dit liedje de hele dag door de radio klinkt op kantoor. Heerlijk hé? Dat betekent lekker eten, gezelligheid, borrelen en uiteraard gezellige kerstfeesten met je collega's. Voor Corona kon dit nog. Helaas is het dit jaar wel anders dan normaal.
Niet getreurd! 
dtevents kan jouw bedrijf uitstekend helpen bij het realiseren van een leuk teamuitje, kerstborrel, personeelsfeest. Met ons creatieve team organiseren wij
online de leukste kerst activiteiten in combinatie met onze dteventbox. 
Kies uit onderstaande kerstactiviteiten:

Het online kerstival

Geniet ook dit jaar samen met je collega's van een gezellig kerstfeest. We doen het allemaal even anders dan dat we gewend zijn. Om online een leuke sfeer te creëren hebben wij verschillende leuke activiteiten die je kunt meemaken tijdens het online kerstival.

Lees hier meer

Duur

Minimaal

Vanaf

2 uur

20 personen

€ 10,00 p.p.

De online Pictionary kerstquiz_dtevents.

De online kerst Pictionary quiz

Teken en raad samen met je collega's de mooiste en de gekste tekeningen rondom het kerstthema. Weten jouw teamgenoten wat jij getekend hebt of gaan de punten naar een ander team?. Wie wint de champagne? Beleef samen met je collega's een gezellige middag of avond in onze online omgeving.  

Lees hier meer

Duur

Minimaal

Vanaf

1,5 uur

20 personen

€ 10,00 p.p.

kristbaum-ball-4616224_1280.jpg

De online kerst pubquiz

Samen met je collega’s ga je gezellig quizzen. Een ervaren quizmaster - verkleed als kerstman - zorgt ervoor dat jij en je collega’s een leuke middag of avond beleven. Geheel in stijl van het kerstfeest ga je de strijd aan met je collega’s. Wie is een echte kerstkenner en gaat er met de prijs vandoor?

Lees hier meer

Duur

Minimaal

Vanaf

1,5 uur

20 personen

€ 10,00 p.p.

Kerstdiner

Online kerst kookworkshop

Een kerstdiner klinkt heerlijk, maar niet voor iedereen. Sommige vinden het suf, een te lange zit. Hoe leuk is het om je eigen kerstdiner te bereiden? Onder begeleiding van een professionele kok maak je samen met je collega's de lekkerste gerechten voor bijvoorbeeld je eigen kerstdiner met je familie. 

Lees hier meer

Duur

Minimaal

Vanaf

1,5 uur

20 personen

€ 25,00 p.p.

smartphone, kerstmuts_dtevents.jpg

Online workshop fotografie met je smartphone

Een foto met het gezin voor de kerstboom is leuk, maar niet erg Instagram of Facebook waardig. Samen met onze fotograaf maak je straks de mooiste en gekste foto's van jouw kerstdagen. Onze fotograaf geeft je in deze korte workshop enkele tips & tricks om de beste foto in en rondom thuis te maken. In onze eventbox ontvang jij de benodigde ingrediënten thuisgestuurd. 

Lees hier meer

Duur

Minimaal

Vanaf

1 uur

20 personen

€ 10,00 p.p.

cocktails

Online cocktail workshop

Een heerlijke zelfgemaakte cocktail tijdens de kerstborrel. Wie wil dat nou niet? Samen met jouw collega's maak je een heerlijke cocktail . In de online omgeving geeft onze professionele bartender je tips & tricks voor de beste cocktails. Na het thuis ontvangen van je eigen cocktailbox, ben jij in staat om cocktails te maken met- en zonder alcohol. 

Lees hier meer

Duur

Minimaal

Vanaf

1 uur

20 personen

€ 10,00 p.p.

christmas-1240277_1920.jpg

Online workshop kerststukje maken

De kerstdagen, ze komen er weer aan. Prachtige versierde huizen en een gezellige sfeer. Tijdens deze online workshop met je collega's maak jij zelf je eigen kerststukje. De workshop wordt LIVE begeleid door een professional. Wij zorgen ervoor dat jij onze eventbox ontvangt met daarin alle benodigdheden voor een mooi kerststukje. 

Lees hier meer

Duur

Minimaal

Vanaf

1  uur

20 personen

€ 25,00 p.p.

bingo_dtevents.jpg

Online kerst bingo 

Helemaal in de sfeer van kerst speel je samen met je collega's kerst bingo. Heb jij de winnende kerstbal of wint je collega de hoofdprijs? De quizmaster verzorgt jou en je collega's een gezellige middag of avond in onze online omgeving. In combinatie met onze eventbox ontvang je bijvoorbeeld lekkere nootjes thuis, een gedroogd worstje, chocolade en een borrel. Uiteraard zitten in onze box de bingo kaarten, zodat je goed kan bijhouden of jij bingo hebt of een liedje moet zingen.   

Lees hier meer

Duur

Minimaal

Vanaf

1 uur

20 personen

€ 10,00 p.p.

Rode kerstballen

Kerst escape box

Deze kerst wordt geen tijd van vrolijkheid. De Joulupukki is teruggekeerd en hij is uit op bloed! Gevaarlijk en gewapend is hij opzoek naar de stoute van deze aarde. Duik in de Finse mythologie en lees meer over zijn verhaal, Maak kennis met de Finse hooglanden en schiet je ontvoerde vriend te hulp. Maar pas wel op, voor je het weet ben jij degene die geen kerstliedjes meer kan zingen! 

Lees hier meer

Duur

Minimaal

Vanaf

1,5 uur

20 personen

€ 25,00 p.p.

kerstman silent disco_dtevents.jpg

Silent Disco

Show je dansmoves en schreeuw je keel schor op jouw favoriete kerstnummers .
Geen geluidsoverlast voor je gezinsleden of je buren en toch heerlijk van de beste kerstnummers genieten. Koptelefoon op en voetjes van de vloer! Maak je teamuitje compleet met onze Zaanse kerstborrelbox. 

Lees hier meer

Duur

Minimaal

Vanaf

30 minuten

20 personen

€ 10,00 p.p.

Foute kersttrui_dtevents.jpg

Foute kersttrui-verkiezing

Wie van jouw collega's is het creatiefst en heeft de gekste kerstoutfit? De presentator van dat moment zal beslissen welke 3 outfits het origineelst / grappigst zijn. De winnaars krijgen een cadeautje thuis gestuurd Over die te gekke creaties van jou en je collega's zal nog lang worden nagepraat. Dit is een leuke activiteit om te doen als afsluiter van bijvoorbeeld jullie online kerstival.
 

Lees hier meer

Duur

Minimaal

Vanaf

30 minuten

20 personen

€ 10,00 p.p.

Kerstcadeau

Kerstloterij

Heeft jouw lot die leuke prijs of zie je die fles champagne zo voor je voorbij gaan naar je collega. In de online omgeving doe je samen met je collega's mee aan de kerstloterij. Er zijn verschillende leuke prijzen te winnen. Combineer dit met het thuisgestuurd krijgen van een kerstborrelbox. Dit maakt het personeelsuitje compleet. 

Lees hier meer

Duur

Minimaal

Vanaf

30 minuten

20 personen

€ 10,00 p.p.

Met dtevents volgen wij de RIVM-richtlijnen.

©2020 dtevents | Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog aan de Zaan | KVK 67943268 | 085-747 04 76

DTEvents-Favicon@3x.png