Online bierbrouw workshop

Informatie

 

Vanaf 20 personen

1 uur durende online workshop

Locatie: online

 

 

Vanaf € 25,00 per persoon excl. BTW
 

Inclusief

  • Brouwerij als workshop-locatie

  • Professionele bierbrouwer

  • Digitale handout met tips & tricks

  • Toegang tot veilige online omgeving

Optioneel: Bier-box thuis ontvangen 

Wat ga je beleven?

Altijd al willen leren hoe je zelf een lekker biertje kan maken? In deze workshop leer je precies hoe dat moet, gewoon online, in je eigen huis. Daarnaast zal je leren wat nou eigenlijk de verschillen zijn tussen de verschillende biersoorten, dus of je nou de voorkeur geeft aan een IPA, een bockbier of een pilsener, na deze workshop ken je niet alleen de verschillen maar kan je ze ook nog eens veel beter onderscheiden.

Ontzettend leuk als teamuitje of als break-out sessie en na afloop kan je een lekker biertje maken. Natuurlijk ook te combineren met de borrel box.

Vanaf € 25,00 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur

aanbevolen 

Online workshop zelf glühwein maken

Glühwein, mulled wine, glögg, feuerzangenbowle of gewoon de oer-Hollandse bisschopswijn, we kennen het allemaal maar hoe maak je het nou eigenlijk? Dat is precies wat je gaat leren in deze online workshop. Dus samen met je collega’s ga je lekker aan de slag en ga je dit heerlijke winterdrankje maken. 

aanbevolen 

winterfest bingo

Bingo spelen, een van de meest relaxte bezigheden die wij ons in kunnen denken. Supergezellig met je collega’s en natuurlijk onze onvolprezen bingomasters. Heerlijk om even te doen als relaxed tussendoortje en natuurlijk ene perfect excuus om even lekker wat te eten en drinken. Deze bingo wordt gepresenteerd door onze eigen Tiroolse Anton, of zijn dirndl dragende Beierse nichtje Emma.

aanbevolen 

Online pubquiz met Ruben Hoeke 

Dit unieke online teamuitje wordt gepresenteerd door de al even unieke gitarist Ruben Hoeke. Wie Ruben Hoeke is?

Ruben Hoeke is een Nederlandse gitarist die internationale roem heeft vergaard, vooral in de genres blues en rock. Daarnaast heeft hij ook nog eens een vlotte babbel waardoor de pubquiz gegarandeerd een succes zal worden

Met dtevents volgen wij de RIVM-richtlijnen.

©2020 dtevents | Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog aan de Zaan | KVK 67943268 | 085-747 04 76

Dtevents