Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wat betekent MVO voor dtevents?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor dtevents een belangrijk begrip.
Remon Harmelwaard, onze oprichter en directeur, heeft zich altijd al betrokken gevoeld bij al het moois wat de Zaanse regio en maatschappij te bieden heeft. Hij heeft als doel om dit een nog mooiere plek te maken waar mensen geïnspireerd raken en graag wonen en werken.


Wij zijn betrokken bij het initiatief van GO!-NH het in mentor van GO!-NH waar hij ondernemers in staat stelt om een groei te realiseren.

Ook heeft Remon in het verleden het initiatief genomen om ervoor te zorgen dat er in de regio Zaanstreek meer stagebedrijven zouden komen voor studenten om zo meer studenten de ervaring te kunnen bieden die zij verdienen.

Wij als dtevents zetten ons graag in om een extra steentje bij te dragen aan de maatschappij om er een plek van te maken vol inspiratie en ervaringen.

Remon is onder andere betrokken bij:

 

  • De Zaanse uitdaging (De club van 100). 

  • GO!-NH (Mentor voor het acceleratorprogramma. Dit programma ondersteunt startups en MKB’ers bij het op de markt brengen en opschalen van innovatieve producten en diensten op het gebied van duurzaamheid).

  • Het stimuleren van meer stageplaatsen in de regio 

  • Lokaal initiatief om het bewustzijn van zwerfafval bij kinderen te vergroten

Daarnaast bieden wij bedrijven, die een SROI-verplichting hebben, activiteiten aan die bijdragen aan het invullen van deze verplichting. 
Door onze samenwerking met onder andere Werkom, NetwerkenWerkt en Werkgevers Service Punt, zijn wij in staat leuke concepten te creëren, waarbij we gezamenlijk zorgdragen voor arbeidsparticipatie. 

Wil je meer informatie? 

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur