Gitaarspelen met Ruben Hoeke

Informatie

1,5 uur durende workshop gitaarspelen
Locatie: online

Vanaf € 35,00 per persoon excl. BTW

Inclusief:

  • Instructeur Ruben Hoeke

  • Toegang tot een veilige online omgeving

Wat ga je beleven?

Tijdens de workshop gitaarspelen, gaat het allemaal om.... Inderdaad gitaarspelen!

Of je nou pas net speelt en leert wat een plectrum is of al jaren bezig bent op de zes snaren, deze workshop is gegarandeerd op jouw niveau.

Instructeur en befaamd gitarist Ruben Hoeke neemt je in deze workshop mee in de wondere wereld van de gitaar. Van te voren zal contact met je worden opgenomen over het niveau van de workshop. Je wordt na iedere tip die jou wordt gegeven beter in je gitaarspel. Samen met je collega's ervaar je wat het is om gitaar te spelen voor publiek.

Ook tijdens de coronamaatregelen is deze workshop te boeken. Speel veilig met jouw collega's op anderhalve meter afstand. Deze activiteit is ontzettend leuk als teamuitje of als onderdeel van een uniek bedrijfsuitje.

Even tijdens een break een drankje drinken of een lekkere bite nuttigen? Dit kan natuurlijk! Je kan deze workshop combineren met een borrelbox die bij jou en je collega's wordt thuisgestuurd.

Vanaf € 35,00 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

Online een avond met Ruben Hoeke

Een avond met Ruben Hoeke is een intieme online voorstelling die wordt opgevoerd aan de hand van het leven van Ruben Hoeke. Ruben neemt je bij deze activiteit mee door zijn muzikale leven waardoor dit een ontzettend leuk en relaxed teamuitje is.

aanbevolen 

Capoeira

KLetspot in jouw borrelbox

Hoe goed ken jij je collega's nou eigenlijk? Van sommige collega's weet je misschien net aan hun naam, wat door het thuiswerken nu ook niet beter wordt. Ontdek samen elkaars gekste en meest unieke verhalen of leer van elkaar door nieuwe inzichten en meningen te delen.

aanbevolen 

Capoeira

Online kookworkshop

Niet uit eten kunnen, wel lekker willen eten, maar geen inspiratie meer?
Laat je meenemen op een culinaire reis door je eigen (privé) kok. Tijdens deze online workshop ga je samen met je collega’s een nieuw gerecht maken en leer je de fijne kneepjes van het vak.