Caribische drumband

Informatie

Vanaf 10 personen
1 uur durende workshop
Locatie: op bijna elke locatie mogelijk

Vanaf € 335,00 per uur excl. BTW

Inclusief

  • instructeur

  • Materiaal

Wat ga je beleven?

Een Caribische brassband is een drumband die mogelijk kan worden aangevuld met blaasinstrumenten. Deze muziek is ontstaan op Aruba en klinkt heel anders dan de traditionele Europese brassbandmuziek.

Muziek is iets wat je voelt en het zet je aan tot een bepaalde actie. Je begrijpt meestal gelijk wat de muziek je vertelt, want het is de taal die je van nature spreekt. Ons doel is om ieder die deelneemt aan de workshop gelegenheid te bieden om deze taal te ontwikkelen.

Deze workshop is een ontzettend vrolijke workshop, de heerlijke muziek zorgt voor een goede sfeer. De ritmes zijn meestal energiek en na afloop van de workshop lijkt het net of je even op vakantie bent geweest in een land aan de Caribische zee.

Deze 1 uur durende workshop is op (bijna) iedere locatie mogelijk, zowel binnen als buiten. Je collega's en jij hebben helemaal geen ervaring nodig! De workshop word namelijk gegeven door een enthousiaste instructeur die al jaren ervaring heeft met het geven van deze workshop aan grote en een kleinere groepen. Combineer deze workshop met bijvoorbeeld een uitgebreid 3-gangendiner of doe deze workshop als een break out tijdens een vergadering.

Combineren mogelijk:

  • Evenement

  • Vergaderen

  • Borrel

Vanaf € 335,00 per uur excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

Online Gooische bingo

Gekleed volgens het thema nemen alle deelnemers deel aan de online avond van je leven.
De quizmaster heet je van harte welkom in het hart van het Gooi en zal geheel in stijl de ballen trekken. Lekker een avondje BINGO spelen met je collega’s en kijken wie er met de prijzen vandoor gaat.

aanbevolen 

Capoeira

Online cocktail workshop

Imagine yourself on a tropical beach, where the bartender prepares a delicious cocktail for you. This isn't quite right…, but we're going to make it an online party.

aanbevolen 

Capoeira

Online pubquiz

Onder het genot van een hapje en een drankje – dit kan uiteraard door ons worden verzorgd – ga je samen met je collega’s quizzen. Een ervaren quizmaster zorgt ervoor dat jij en je collega’s een leuke middag of avond beleven.