dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Muzikale workshops

dtevents biedt verschillende muzikale workshops aan. Kom in de Caribische sferen of ga voor een workshop Djembé. Er zijn verschillende mogelijkheden. De workshop passend goed als break-out programma tussen de vergaderingen door.

Kies uit onderstaande muzikale workshops:

Caribische drumband

Je kent ze wel, die vrolijk Caribische drumbands met dat heerlijke ritmegevoel. Jaloersmakend om te zien. Tijdens deze workshop leren jullie muziek maken zoals zij. Het is een vrolijke en muzikale workshop waarbij je helemaal in de muziek opgaat. 

Duur

Minimaal

1 uur

10 personen

Vanaf

€ 275,00 per uur

Djembé

De djembé is een vaastrommel die veelal voorkomt in West-Afrika. Djembés werden traditioneel gebruikt om met andere dorpen te communiceren, het geluid wat ze produceren is namelijk kilometers verderop nog te horen. Ontzettend leuke workshop!

Duur

Minimaal

1 uur

10 personen

Vanaf

€ 275,00 per uur

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.