Workshop ademen

Informatie

Vanaf 8 personen
2 uur durende workshop
Locatie: op bijna elke locatie mogelijk

Vanaf € 32,50 per persoon excl. BTW

Inclusief

  • instructeur


Wat ga je beleven?

Stress op het werk is beroepsziekte nummer 1 en meer dan 1 miljoen mensen in Nederland lopen jaarlijks het risico op een burn-out en andere werk gerelateerde psychische aandoeningen. Als je dan besloten hebt een andere koers te varen is dat best spannend, en dat is ook zeker logisch!

Maar… als je niets anders er aan doet, gaat er ook niets veranderen. Dus het is goed om te leren met stress gerelateerde klachten om te gaan. Eén van de beste manieren is yoga!

Hoe je het leven ervaart en hoe je omgaat met processen en gebeurtenissen in je leven heeft invloed op je lichaam én op je ademhaling. Je krijgt een nieuwe kijk op ademhalen en leert praktisch het hoe en waarom van de methode.

Deze twee uur durende workshop kan gegeven worden op (bijna) alle locaties, ook kan de workshop worden gecombineerd. Denk bijvoorbeeld aan: een uitgebreide lunch, een luxe diner, een gezellige borrel om de workshop mee af te sluiten of een teambuilding activiteit. Ook kunnen wij voor een locatie zorgen, de locatie zal aan al je wensen en eisen voldoen. Vraag bij ons een offerte aan zodat wij er gelijk mee aan de slag kunnen gaan.

Combineren mogelijk:

  • Teambuilding activiteit

  • Borrel

  • Lunch

Vanaf € 32,50 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

Online workshop gitaarspelen

Tijdens de online workshop gitaarspelen, gaat het allemaal om.... Inderdaad gitaarspelen!
Of je nou pas net speelt en leert wat een plectrum is of al jaren bezig bent op de zes snaren, deze workshop is gegarandeerd op jouw niveau.

aanbevolen 

Capoeira

Online workshop yoga

Fit en vitaal zijn is niet enkel gezonde voeding en cardio, maar ook een gezonde geest. Zeker in een stressvolle tijd waarin we ineens moeten thuiswerken, je kinderen niet naar school gaan en je ieder uur in een nieuwe Zoom meeting stapt, is het belangrijk om je zo nu en dan terug te trekken van het drukke leven.

aanbevolen 

Capoeira

Online silent disco

Show je dansmoves en schreeuw je keel schor op jouw guilty pleasure songs.
Geen geluidsoverlast voor je gezinsleden of je buren en toch heerlijk van deze met zorg uitgekozen muziek genieten. Koptelefoon op en voetjes van de vloer!