Megasup

1/1

Informatie

 

Vanaf 10 personen

1,5 uur durende activiteit

Locatie: op bijna elke locatie mogelijk

 

 

Vanaf € 29,50 per persoon excl. BTW
 

Inclusief

  • Instructie

  • Megasup

  • Gebruik van kleedkamers en warme douches

Wat ga je beleven?

De megasup werkt hetzelfde als een normale sup, alleen zit je op de megasup niet alleen maar met maar liefst 8 man. Zodra iedereen aankomt bij de megasup word er een instructie gegeven over de megasup en worden er groepjes van 8 personen gemaakt.

Iedereen is goed voorbereid en het is tijd om de zee in te gaan, en heeft 1,5 uur de tijd om te genieten van de Megasup. Daag jullie collega’s uit voor een wedstrijd tegen de andere teams.

Voor het omkleden zijn er ruime en schone kleedkamers beschikbaar met warme douches. Het water voor de douches wordt opgewarmd door zonnecollectoren.

Dit teamuitje is te combineren met een lunch, borrel of extra activiteit.

Vanaf € 29,50 per persoon excl. BTW

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg

aanbevolen 

aanbevolen 

suppen_dtevents.JPG

Suppen

Onder begeleiding van een ervaren supper gaan jullie het water op met een sup board en genieten van de mooie natuur of het stadscentrum.

aanbevolen 

Sloep IMG_2887.jpg

Sloep huren

dtevents verhuurt de boten vanaf begin april tot begin oktober. De sloepen worden per dag verhuurt waarmee je in de omgeving van de Zaanstreek verschillende kanten op kunt

aanbevolen 

flyboarden.jpg

Flyboarden

Wil jij ook één van de meest spectaculaire watersporten meemaken die er is! Vlieg hoog in de lucht, maak een duikvlucht en zwem vervolgens door het water.