dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large
Bedrijfsevenementen 
dtevents organiseert de leukste bedrijfsevenementen in Noord-Holland. Van een officiële opening tot een productpresentatie. De evenementen worden aangeboden op mooie locaties of op eigen locatie onder professionele en creatieve begeleiding.
Verschillende evenementen
Altijd al een bedrijfsevenement op een speciale of eigen locatie maar weet je nou niet hoe jij je eigen bedrijf moet omtoveren tot een evenement of waar je het evenement wilt houden dtevents is er om met jou mee te denken, te plannen en te organiseren
Er zijn verschillende evenementen waarbij je soms best hulp van een specialist kunt gebruiken. Wij van dtevents met 15 jaar ervaring kiezen voor een unieke locatie of toveren het bedrijf om op wens van jullie behoeftes.
Bijvoorbeeld een evenement op eigen locatie, een personeelsevenement, de officiële opening, een jubileum, een relatie evenement, een open dag of een productpresentatie. Wij helpen je graag om ook deze evenementen van top tot teen te regelen.
Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn bij jou locatie of een andere locatie neem dan contact met ons op.
Oline evenement
Evenement op locatie
Personeelsevenement
Officiële opening
Jubileum
Show More
Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.