Bierproeverij van Sancti Adalberti

1/2

Informatie

 

Minimaal 8 personen

2 uur durende bierproeverij

Locatie: Brouwerij Egmond

 

 

Vanaf € 35,00 per persoon excl. BTW
 

Inclusief:

  • Een rondleiding door de brouwerij

  • Proeverij van 4 Santci Adalberti biertjes

  • Een bakje nootjes bij de proeverij

  • Keuze tussen wijn en frisdrank als alternatief

Wat ga je beleven?

Altijd al is een kijkje willen nemen in een bierbrouwerij? Dat kan samen met jouw collega's bij Brouwerij Egmond waar de lekkerste abdijbiertjes van Sancti Adalberti worden gebrouwd. 

 

Met dit arrangement zal je als eerste samen met je collega's een deskundige rondleiding krijgen door de brouwerij van Brouwerij Egmond, waar tijdens je meer leert over de geschiedenis van Sancti Adalberti, de verbintenis met Abdij van Egmond, het gehele proces van bierbrouwen en de algehele beleving in de brouwerij.

 

Na de rondleiding krijg je vier biertjes van Sancti Adalberti en nootjes om gezellig na te borrelen met je collega's in het Proeflokaal.

De proeverij is ook te combineren met andere activiteiten in Egmond, zoals een workshop fotografie met je smartphone, een speurtocht door Egmond op een E-fatbike of bumperballen op het strand. 

Vanaf € 35,00 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur

aanbevolen 

aanbevolen 

Chefkok en assistent in actie_kookworksh

Online kookworkshop

Maak de lekkerste gerechten thuis tijdens de online kookworkshop van een chef-kok. 

Van tevoren krijg je van ons een box thuisgestuurd met alle benodigdheden om vanuit je eigen keuken aan de gang te gaan.

aanbevolen 

Cocktail met limoen.jpg

Online cocktailworkshop

Waan je op een tropisch strand, waar de bartender een heerlijke cocktail voor je klaarmaakt. Dit klopt niet helemaal…, maar we gaan er wel een online-feestje van maken.

aanbevolen 

Foto's maken

online fotografie workshop

Krijg tips & tricks van een influencer over hoe je de mooiste foto’s met je smartphone thuis maakt of rustig in de natuur. Post deze foto's op je social media en ontvang veel likes.