dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Koken in het bos

Koken in het bos

Vanaf 10 personen

5 uur durende activiteit

Mogelijk in Zeist

                          Prijs op aanvraag

Inclusief                                              

  • Instructie van een natuurkok

  • Benodigdheden om te koken

  • 2-gangendiner

  • Wijn, bier en fris

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

Prijs op

aanvraag

 

In het kort:

Samen met je collega’s ga je het bos in om verschillende planten te bekijken en te proeven. Zodra jullie alle ingrediënten vanuit het bos hebben meegenomen is het tijd om het tweegangendiner te bereiden, en het vervolgens met z’n alle op te eten in het bos.

 

Uitgebreide omschrijving:

Onder professionele begeleiding gaan jullie het bos in, ondertussen krijgen jullie een uitleg over eetbare planten, vruchten en medicinale kruiden. Zodra jullie alle ingrediënten gevonden hebben die jullie nodig hebben zal er een kampvuur klaar staan.

 

Jullie gaan nu zelf jullie eten bereiden in het bos, het eten zal bestaan uit een tweegangendiner. Het tweegangendiner zal bestaan uit seizoensgebonden gerechten en zitten boordevol met eetbare bloemen, wilde kruiden en wilde planten. Het tweegangendiner kan worden gecombineerd met vees, vis of vegetarisch.

Terwijl het eten staat te pruttelen kunnen jullie elkaar op een hele andere manier leren kennen onder een genot van een goed glas wijn of fris.

Combineren mogelijk:

- Transport

- Extra activiteit 

- Borrel

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.