Koken in het bos

1/1

Informatie

 

Vanaf 10 personen

5 uur durende activiteit

Locatie: Zeist

 

Vanaf € 55,00 per persoon excl. BTW
 

Inclusief

  • Professionele begeleiding

Wat ga je beleven?

Onder professionele begeleiding gaan jullie het bos in, ondertussen krijgen jullie een uitleg over eetbare planten, vruchten en medicinale kruiden. Zodra jullie alle ingrediënten gevonden hebben die jullie nodig hebben zal er een kampvuur klaar staan.

 

Jullie gaan nu zelf jullie eten bereiden in het bos, het eten zal bestaan uit een tweegangendiner. Het tweegangendiner zal bestaan uit seizoensgebonden gerechten en zitten boordevol met eetbare bloemen, wilde kruiden en wilde planten. Het tweegangendiner kan worden gecombineerd met vlees, vis of vegetarisch.

Terwijl het eten staat te pruttelen kunnen jullie elkaar op een hele andere manier leren kennen onder een genot van een goed glas wijn of fris.

Combineren mogelijk: Dit teamuitje is te combineren met transport of een extra activiteit.

Vanaf € 55,00 per persoon excl. BTW

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg

aanbevolen 

Het strand schoonmaken

Beach cleanup

Ga samen met je collega’s aan de slag op het strand in Wijk aan Zee, en maak met elkaar het strand helemaal plastic vrij. Door middel van handige aanwijzingen en tips maakt het, het opruimen nog leuker.

aanbevolen 

IMG_2944B.jpg

Duurzaam klimmen

Terwijl je samen bezig bent draag je ongemerkt ook nog een steentje bij aan een betere maatschappij, dat is waarom het dit uitje duurzaam maakt.

aanbevolen 

plastic 3.jpg

plastic vissen

Ben je op zoek naar een leuk en duurzaam personeelsuitje? dtevents neemt de organisatie graag uit handen, hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Ga met uw collega's plastic vissen en draag jullie steentje bij aan een schonere wereld. Beleef dit sportieve en leuke uitje samen met jouw collega's.