KLetspot in jouw borrelbox

1/4

Informatie

 

Vanaf 20 personen

In combinatie met een andere online activiteit

Locatie: online

 

 

Vanaf € 35,- per persoon excl. BTW
 

Inclusief:

  • Borrelbox

  • Een kletspot vol grappige en unieke vragen

  • Toegang tot een veilige online omgeving

Creëer een betere verbinding tussen collega's

Hoe goed ken jij je collega's nou eigenlijk? Van sommige collega's weet je misschien net aan hun naam, wat door het thuiswerken nu ook niet beter wordt. Ontdek samen elkaars gekste en meest unieke verhalen of leer van elkaar door nieuwe inzichten en meningen te delen. Wie van jouw collega's is er bijvoorbeeld altijd het meeste op de voorgrond? Of welke klant is in jouw het meest bijgebleven? 

Met de kletspot kun je op een makkelijke, maar effectieve manier een betere werksfeer en verbinding creëren. Een vraag voor jou: wat is het grappigste wat jij heb meegemaakt op werk?

De kaarten kunnen worden toegevoegd in het Engels of Nederlands.

Borrelboxen

De kletspot kan in combinatie met één van onze vele borrelboxen worden thuisgestuurd. De borrelboxen kunnen door de klant zelf worden samengesteld om het zo goed aan te kunnen laten sluiten op een  activiteit en de collega's binnen het team. Deze combinatie is te boeken vanaf € 35,- per persoon.

De producten in onze boxen proberen wij zoveel als mogelijk bij lokale ondernemers te sourcen. Op deze manier leveren wij de beste kwaliteit op een duurzame manier.

Vanaf € 35,- per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur

aanbevolen 

aanbevolen 

Online pubquiz

 

Onder het genot van een hapje en drankje – dit kan uiteraard door ons worden verzorgd – ga je samen met je collega’s quizzen.

aanbevolen 

Online cocktail workshop

Waan je op een tropisch strand, waar de bartender een heerlijke cocktail voor je klaarmaakt. Dit klopt niet helemaal…, maar we gaan er wel een online-feestje van maken.

aanbevolen 

online fotografie workshop

Krijg tips & tricks van een influencer over hoe je de mooiste foto’s met je smartphone thuis maakt of rustig in de natuur. Post deze foto's op je social media en ontvang veel likes.

Met dtevents volgen wij de RIVM-richtlijnen.

©2021 dtevents | Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog aan de Zaan | KVK 67943268 | 085-747 04 76