Kerstival

1/1

Informatie

 

Vanaf 50 personen

1,5 uur durend festival.

Locatie: op aanvraag

 

 

Vanaf € 45,00 per persoon excl. BTW
 

Inclusief:

  • Quizmaster verkleed als Kerstman

  • Prijs voor de winnaar

  • Ingerichte studio's

  • Toegang tot een veilige online omgeving

  • En nog veel meer

Wat ga je beleven?

Hét online kerstfestival, waar je samen met collega's op een unieke manier leuke activiteiten onderneemt en je thuis geniet van de dtevents kerstborrelbox met daarin een hapje en drankje dat is opgestuurd, met de complimenten van je werkgever.  En om een en ander extra feestelijk te maken, wordt het volledige programma vanuit Egmond aan Zee vanuit hotel Zuiderduin gepresenteerd. Op deze manier ben je er toch een beetje uit, vanuit de veiligheid van je eigen computer.
 

De opties voor het festival zijn volledig aan te passen aan de wensen van je bedrijf van uitgebreid met het hele bedrijf op hetzelfde moment tot een enkele sessie met de afdeling. En alles ertussenin. dtevents organiseert normaliter off- en online evenementen waardoor we nu de combinatie van beide uitstekend kunnen uitvoeren. Dankzij de goede samenwerking met hotel Zuiderduin hebben we de beschikking over verschillende studio’s zodat wij ook online veel verschillende activiteiten kunnen aanbieden, begeleid door onze professionele presentatoren. Daarnaast bieden wij de combinatie met de dtevents kerstborrelbox aan. Hierbij krijgt iedere werknemer een leuke box in huis om ook vanuit huis fysiek deel te kunnen nemen aan de verschillende activiteiten. Hierdoor worden off- en online optimaal bij elkaar gebracht.
 

Maak de combinatie met:

- De kerstborrelbox

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur

Vanaf € 45,00 per persoon excl. BTW

aanbevolen 

Foute kersttrui_dtevents.jpg

Foute kersttrui verkiezing

Wie van jouw collega's is het creatiefst en heeft de gekste kerstoutfit? De presentator van dat moment zal beslissen welke 3 outfits het origineelst / grappigst zijn. De winnaars krijgen een cadeautje thuis gestuurd Over die te gekke creaties van jou en je collega's zal nog lang worden nagepraat.

aanbevolen 

bingo_dtevents.jpg

Online kerst bingo

Helemaal in de sfeer van kerst speel je samen met je collega's de kerst bingo. Heb jij de winnende kerstbal of wint je collega de champagne fles? De quizmaster verzorgt jou en je collega's een gezellige middag of avond in de online omgeving.

aanbevolen 

smartphone, kerstmuts_dtevents.jpg

Online workshop fotografie met je smartphone

Een foto met het gezin voor de kerstboom is leuk, maar saai. Samen met onze fotograaf maak je de mooiste en gekste foto's van jouw kerstdagen. Onze fotograaf geeft je in deze korte workshop enkele tips & tricks om de beste foto in huis te maken.