Kerst escape box

Informatie

 

Vanaf 20 personen

1,5 uur durende activiteit

Locatie: online

 

 

Vanaf € 25,00 per persoon excl. BTW
 

Inclusief:

  • Toegang tot een veilige online omgeving

Wat ga je beleven?

Deze kerst wordt geen tijd van vrolijkheid. De Joulupukki is teruggekeerd en hij is uit op bloed! Gevaarlijk en gewapend is hij opzoek naar de stoute van deze aarde. Duik in de Finse mythologie en lees meer over zijn verhaal, Maak kennis met de Finse hooglanden en schiet je ontvoerde vriend te hulp. Maar pas wel op, voor je het weet ben jij degene die geen kerstliedjes meer kan zingen!

Een man van ongeveer 70 jaar overhandigt jou deze box. Johann heet hij. Hij zegt dat de box al heel erg oud is en nog van zijn vader (Victor) is geweest. Hij zegt dat je met deze box, je vriend misschien kan terugvinden. De inhoud van de box is een verzameling van Victor en Johann. Zal het jou lukken om de Joulupukki te stoppen? 

Maak de combinatie met:

- De Zaanse Kerstbox

Vanaf € 25,00 per persoon excl. BTW

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

aanbevolen 

aanbevolen 

Silent disco kerst

Show je dansmoves en schreeuw je keel schor op jouw favorite kerstnummers .
Geen geluidsoverlast voor je gezinsleden of je buren en toch heerlijk van de beste kerstnummers genieten. Koptelefoon op en voetjes van de vloer!

aanbevolen 

Online kerstbingo

Helemaal in de sfeer van kerst speel je samen met je collega's de kerst bingo. Heb jij de winnende kerstbal of wint je collega de champagne fles? De quizmaster verzorgt jou en je collega's een gezellige middag of avond in de online omgeving.

aanbevolen 

Online Pictionary kerstquiz

Teken en raad samen met je collega's de mooiste en de gekste tekeningen rondom het kerstfeest. Weten jouw teamgenoten wat jij getekend hebt? of gaan de punten naar een ander team?. Beleef samen met je collega's een gezellige middag in de online omgeving. 

Met dtevents volgen wij de RIVM-richtlijnen.

©2020 dtevents | Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog aan de Zaan | KVK 67943268 | 085-747 04 76

DTEvents-Favicon@3x.png