Kerst

♪ It's the most wonderful time of the year ♪. Het duurt niet lang meer voordat dit liedje de hele dag door de radio klinkt op kantoor. Heerlijk hé? Dat betekent lekker eten, gezelligheid, borrelen, chocolademelk, familie en uiteraard gezellige kerstfeesten. dtevents kan jouw bedrijf hierin uitstekend voorzien. Met ons creatieve team organiseren wij de gezelligste borrels, de lekkerste diner en de mooiste kerstfeesten.

Kies uit onderstaande kerstactiviteiten:

Kerstborrel

dtevents kan jullie kerstborrel op verschillende manieren organiseren. Denk aan mooie bars met bier, frisfranken en wijnen en lekkere hapjes of aan proosten met champagne, een live optreden en diner. Er is van alles mogelijk, klik op lees meer en lees snel verder.

Duur

Minimaal

2 uur

6 personen

Vanaf

€ 9,95 p.p.

Kerstfeest

Het kerstfeest, voor veel bedrijven het hoogtepunt van het jaar. Deze kan op verschillende manieren worden ingestoken. Ons team denkt graag mee over een passend thema voor jullie kerstfeest. Kijk snel naar de mogelijkheden.

Duur

Minimaal

4 uur

40 personen

Vanaf

€ 39,95 p.p.

Chique kerstdiner

Een chique 8-gangen walking dinner, dineren aan boord van een salonboot met gerechten van Peter Lute, een bijzondere locatie met goed eten, het is allemaal mogelijk. Er zijn tal van mogelijkheden om het kerstdiner in te vullen. 

Duur

Minimaal

3 uur

8 personen

Vanaf

€ 21,50 p.p.

Amsterdam Light festival

Dit jaar is de achtste editie van het populaire Amsterdam Light Festival. Dit festival vindt plaats van 28 november 2019 tot en met 19 januari 2020. Combineer het Light Festival met een borrel of diner vaartocht.

Duur

Minimaal

2 uur

20 personen

Vanaf

€ 42,50 p.p.

Maak je eigen kerstdiner

Een kerstdiner, klinkt heerlijk, maar niet voor iedereen. Sommige vinden het suf, een te lange zit. Hoe leuk is het dan om jullie eigen kerstdiner te bereiden? Goed voor het teamgevoel en vervolgens tevreden zelf opeten. 

Duur

Minimaal

4 uur

15 personen

Vanaf

€ 62,50 p.p.

Workshop kerststukje maken

De kerstdagen, ze komen er weer aan. Prachtige versierde huizen en een gezellige sfeer. Tijdens deze workshop maak jij zelf je eigen kerststukje. Een gezellige workshop en natuurlijk mag je het stukje mee naar huis nemen.

Duur

Minimaal

3 uur

15 personen

Vanaf

€ 34,95 p.p.

Met dtevents volgen wij de RIVM-richtlijnen.

©2020 dtevents | Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog aan de Zaan | KVK 67943268 | 085-747 04 76

DTEvents-Favicon@3x.png