Jubileum box

Jaren in dienst bij een vaste werkgever. Dit moet gevierd worden op een grootse wijze, maar momenteel kan dit niet fysiek. Wat kan er wel?

Verras je werknemer met de jubileum box van … en bezorg hem/haar het moment dat een ieder verdient. Samen met alle collega’s zal er online plezier gemaakt worden en cadeautjes worden uitgepakt. Dit allemaal onder het genot van lekkere hapjes en drankjes. Iedere betrokkene ontvangt een borrelbox thuisgestuurd, maar de persoon waar het allemaal om draait ontvangt dé jubileum box.

In deze box zitten attributen om er een feestje van te maken. Hang je eigen slingers op, schenk een drankje in, neem een hapje en pak je cadeautjes uit is de boodschap die op de persoonlijke kaart staat, die alle collega’s hebben ondertekent.

Start het online moment met een muzikaal moment, waarbij het feestvarken zijn/haar muziekvoorkeur heeft opgegeven. De sfeer zit er goed in om samen de volgende herinnering te maken. Iedereen start met de activiteit die is gekozen, welke het beste past bij de jubilaris.

 

Maak tussendoor met je collega’s online foto’s in de virtuele photobooth en denk nog vaak terug aan dit moment.

Sluit dit feestje af met een toespraak van je collega, waarbij jij centraal staat. Dit kan worden ondersteunt met beelden en muziek wat technisch wordt verzorgt.