Jubileum

1/1

Wat ga je beleven?

dtevents is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsjubileumfeesten voor grote en kleine groepen, op externe locaties of op jouw eigen bedrijf.

Bestaat het bedrijf 10 jaar, 25 jaar, 50 jaar of misschien al 100 jaar? Dan moet dat natuurlijk samen met de medewerkers, relaties/klanten gevierd worden! We maken er een onvergetelijke ervaring van!

 

Omdat je zeker wilt weten dat alle ingrediënten op jou jubileumfeest perfect in orde zijn, is het werken met de juiste partners van groot belang. Je wilt jouw gasten een geweldig jubileumfeest aanbieden waar nog lang over gesproken zal worden.

Informatie

Vanaf 10 tot 2500 personen

( meer personen in overleg )
 

Duur ( in overleg )

Prijs ( in overleg )

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

aanbevolen 

aanbevolen 

Relatie evenement

Een relatie evenement is hét middel om relaties die je weinig ziet of juist diegene die je vaak spreekt met hetzelfde verhaal, eens op een andere manier te ontmoeten. 

aanbevolen 

Evenement op locatie

Altijd al een bedrijfsevenement willen geven op eigen locatie, maar weet je niet hoe je nou je eigen bedrijf om moet toveren tot een evenement? dtevents is er om het jou makkelijk te maken om op eigen locatie.

aanbevolen 

Personeelsevenement

Een goed personeelsevenement is niet alleen gezellig en leuk maar zorgt ook voor verbinding binnen een bedrijf. Elkaar beter leren kennen en begrijpen

Met dtevents volgen wij de RIVM-richtlijnen.

©2020 dtevents | Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog aan de Zaan | KVK 67943268 | 085-747 04 76

DTEvents-Favicon@3x.png