Jouw coverstory

1/2

Wat ga je beleven?

De meeste organisaties zijn inmiddels bewust bezig met de impact die ze maken, want dat is tegenwoordig wat medewerkers motiveert. Maar hoe faciliteer je als organisatie betekenisvol werk? Job crafting is een veel genoemde oplossing. Uhhhh wat? 

Job crafting betekent baanboetseren. Het is een manier om samen te kijken hoe jouw talenten het beste kunnen worden ingezet. Werk doen wat daadwerkelijk bij je past, waar je energie van krijgt en trots op bent. Het uiteindelijke doel van job crafting is niet om iedereen alleen het werk te laten doen dat hij en zij “leuk” vindt. Job crafting betekent dat je zelf je functie beter vorm geeft, zodat het werk beter aansluit op persoonlijke behoeftes en sterke kanten.

'Jouw Coverstory' prikkelt de fantasie en helpt doelen te koppelen aan interesses.  Door te visualiseren activeer je je creatieve brein en vergroot je je zelfvertrouwen.

 

Deze training biedt een uniek en waardevol inzicht voor jezelf en jouw werkomgeving.

Deze training kun je ook helemaal op maat laten maken, of combineren. Combineer deze training bijvoorbeeld met een goed verzorgde lunch, of een borrel aan het einde van de training. Deze training die vanaf 10 personen word gegeven is op bijna elke locatie mogelijk, zowel binnen als buiten.

Combineren mogelijk:

  • Lunch

  • Borrel

  • Transfer

Vanaf € 125,00 per persoon excl. BTW

Informatie

 

Vanaf 8 personen

4 uur durende training

Locatie: op bijna elke locatie mogelijk

 

 

Vanaf € 125,00 per persoon excl. BTW
 

Inclusief

  • Trainer

  • Trainingsmateriaal

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg

aanbevolen 

aanbevolen 

bfd564_6ae4453d03aa4f92b0d1b86f836904c4_

De agile kookstudio

Heerlijk koken en tegelijkertijd een training volgen, een betere combinatie bestaat er niet toch? De Agile kookstudio' is een leuke manier om kennis te maken met het Agile gedachtegoed en de principes van de SCRUM methodiek. 

aanbevolen 

team Talk

Het storyboard

Ga aan de slag tijdens deze training met het klantgericht communiceren aan de hand van het storyboard. Klantgericht communiceren vraagt om inzicht in veranderend klantgedrag.

aanbevolen 

bfd564_6a8563bde3f0492aa5aa6bc82aa8a1d7_

De stimulatie

Met de training, de simulatie, leer jij organiseren en sturen. De simulatie is een unieke methode om inzicht te krijgen in het talent binnen de organisatie.