Varen met de Jan van gent sloep

Informatie

 

Vanaf 12 personen

3 uur durende vaartocht

Locatie: op meerdere locaties mogelijk in Noord-Holland

 

 

Vanaf € 560,00 excl. BTW
 

Inclusief

  • Sloep tot 12 personen.

  • Schipper

Wat ga je beleven?

Wil je middels de teambuilding de teamspirit versterken, boek dan nu bij ons een bedrijfsuitje en stap aan boord van deze mooie Jan van Gent sloep. De sloep maakt een rondvaart van 3 uur door de Zaanstreek of door de mooie grachten van Amsterdam of Haarlem. Bewonder je tijdens de  tocht door de Zaanstreek de Zaanse Schans, de Verkade, Lassie en het bekende pand ‘De Adelaar’ waar Vanilia is gevestigd.

Een mooie vaartocht maken met je familie of vrienden en collega's. Denk aan vaartochten naar Ouderkerk a/d Amstel, Pampus op het Markeermeer, Volendam, de Zaanse Schans, het Nieuwe meer of naar Haarlem. Er zijn tal vol mogelijkheden.

Voor de sloephuur heb je geen vaarbewijs nodig, want er is een ervaren schipper aan boord die de sloep zal sturen. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met ons.

Dit arrangement bestaat uit het huren van een 12 persoons sloep, te boeken vanaf 3 uur varen op een dag. De prijs hiervoor is € 560,00 per 3 uur. je kunt bij ons zelf aangeven welke dag van de week je de sloep wilt huren en tevens vanaf welke tijd. Dit zodat we jouw aanvang in de reservering kunnen vastleggen.

Combineren mogelijk:

- Transport

- Diner

- Borrel

Vanaf € 560,00 excl. BTW

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

aanbevolen 

aanbevolen 

Sloep huren

dtevents verhuurt de boten vanaf begin april tot begin oktober. De sloepen worden per dag verhuurt waarmee je in de omgeving van de Zaanstreek verschillende kanten op kunt

aanbevolen 

Salon boot huren

Ben je opzoek naar een bijzonder bedrijfsuitje? Dan ben je hier op het goede adres. Wij bieden jou namelijk een leuke rondvaart aan in een mooie salonboot. Wij zorgen voor een warme ontvangst en een heerlijk diner. Geniet tijdens het eten van het mooie Amsterdam. 

aanbevolen 

Dagje zeilen

Dagtocht zeilen over het mooie IJsselmeer? Wij zorgen voor een sportief en comfortabele zeiltocht. Doe actief mee met het zeilen of geniet van de activiteiten om je heen! Voor groepen vanaf 10 tot 300 personen.

Met dtevents volgen wij de RIVM-richtlijnen.

©2021 dtevents | Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog aan de Zaan | KVK 67943268 | 085-747 04 76