dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

 In de ruimte 

grote zaal

In de ruimte

grote zaal

Tot 150 personen
Vanaf 3 uur

Locatie in Utrecht
           

             Vanaf € 125,00 per uur excl. btw 

Inclusief

  • Zaalhuur

  • Beamer

  • Geluidsset

  • Flip over

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

Deze inspirerende historische ruimte gelegen aan de Oudegracht van Utrecht is dé locatie om te vergaderen. Dit voormalige kloosterwerf zorgt voor een historische beleving met alle techniek en comfort van nu.

In de ruimte

Dit voormalige kloosterwerf heeft hoge plafonds met monumentale bogen, snel internet, vloerverwarming, ramen, een ingang aan de werf én aan een binnenstadtuin. De ruimte is geschikt voor zowel kleine al grote groepen.

De catering kan aangepast worden naar al je wensen, van broodjes tot Indonesische en Italiaanse gerechten. Naast de ruime keuze van de catering, wordt er ook rekening gehouden met duurzaamheid. Dit allemaal om de vergadering compleet te maken.

 

De vergaderlocatie is op ongeveer 10 minuten loopafstand van Utrecht station. Parkeergarage de Springweg is op steenworp afstand van de vergaderlocatie

 

Vanaf € 125,00 per uur

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.