Aan het IJsselmeer

1/3

Informatie

Vanaf 8 personen

Vanaf 4 uur

Locatie: Amsterdam

 

 

Vanaf € 19,95 per persoon excl. BTW
 

Inclusief

  • Zaalhuur

  • Wifi

  • Flip over

Wat ga je beleven?

Deze prachtige locatie ligt in het oude stadje Medemblik, direct aan het IJsselmeer waar zich een groot parkeerterrein bevindt aan de voordeur. De ruimtes die beschikbaar worden gesteld zijn voor groepen van 8 tot 100 personen en zijn uitermate geschikt voor een vergadering, workshops, cursus, training, presentatie of expositie. Tijdens deze evenementen kunnen de gewenste audiovisuele middelen worden ingezet en er catering conform jouw wensen worden verzorgd.

Met uitzicht over het IJsselmeer geniet je van een unieke ervaring. Formeel wordt informeel en stress verandert in relaxen. In deze ongedwongen sfeer worden innovatie en creatieve ideeën in beweging gezet voor een ingrijpende vergaderingen, brainstorm vergadering of gewoon een inspirerend bedrijfsuitje. De natuurlijke sfeer en vrije ruimte maakt deze locatie uniek!

Zo zijn er nog veel meer ideeën te bedenken om een vergadering, evenement of bedrijfsuitje te doen slagen waar nog lang over wordt nagepraat. Wil je meer weten over de mogelijkheden om te vergaderen of over een zakelijke bijeenkomst? Wij maken graag voor jou een voorstel op maat.

Vanaf € 19,95 per persoon excl. BTW

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg

aanbevolen 

aanbevolen 

ADAM-Toren_Events_TheLoft5.jpg

The loft

Deze loft is een hele grote ruimte die gebruikt kan worden voor vergaderingen voor grote groepen.

aanbevolen 

bfd564_09fbf2db73d14b25ab87108d3c3c16a8_

Het sluisje

Bijzonder mooie vergaderlocatie gelegen aan de Westzanerdijk. Het biedt een prettige ruime binnenruimte en daarnaast een heerlijk terras aan het water.

aanbevolen 

Terras_laag.jpg

Tegenover Zaanse Schans

Unieke vergaderlocatie aan de Zaan en tegenover de Zaanse Schans. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over de Zaanse Schans. Het pakhuis biedt verschillende vergaderruimtes tot maximaal 75 personen.