dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Het Stoomschip

 Het Stoomschip

150 personen
Vanaf 3 uur

Stoomschip ligt in Diemen
 

   Vanaf € 2150,00 per dagdeel excl. btw 

Inclusief

  • Boothuur

  • Kapitein

  • Matroos

  • toeristenbelasting en in-/uitcateren

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

Vanaf € 2150,00 per dagdeel excl. btw 

Toen het stoomschip in 1897 gebouwd werd, was dit één van de grootste en sterkste stoomsleepboten van Nederland. Nu, 120 jaar later is het Nederlands oudste nog varende stoomschip en de perfecte vergaderlocatie voor een vergadering. 

 

Het Stoomschip
Het stoomschip is volledig ingericht in de stijl van de luxueuze passagiersschepen uit het begin van de 20e eeuw, met mooie lederen banken, teak, koper, kristal en veel art deco details. Het stoomschip beschikt over twee in 19e-eeuwse stijl ingerichte salons en bied daarmee ruimte aan 150 personen. 

Het stoomschip beschikt zich over alle moderne faciliteiten. Met onder meer een antieke vleugel, een geluidsinstallatie voor de microfoons, een muziekcomputer en audiovisuele middelen als een beamer met projectscherm.

 

De keukenbrigade van het stoomschip zal zorgen voor de catering. Van een eenvoudige lunch en borrelhapje tot taart met champagne en een compleet driegangendiner. Alles is mogelijk op het stoomschip!

De ligplaats van het stoomschip is Diemen, echter kan het stoomschip op een andere plaats komen te liggen. Hiervoor worden overvaarkosten berekend naar de andere vertrekhaven, dit zal € 150,00 per uur zijn. Er zijn veel mogelijkheden, zoals nabij Amsterdam centraal, Amsterdam Noord, Zaandam, Muiden Rotterdam etc.

                                                                                          

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.