Het museum

1/2

Informatie

Vanaf 10 personen

Vanaf 4 uur

Locatie: Zaandam

 

 

Vanaf € 395,00 per dagdeel excl. BTW
 

Inclusief

  • Zaalhuur

  • Wifi

  • Katheder met microfoon

  • Flip over

Wat ga je beleven?

Dit museum is gevestigd op een unieke locatie, namelijk de Zaanse Schans. Geweldige plaats om te vergaderen en ook erg leuk om te combineren met een break-out programma. Kom vergaderen en doe een rondleiding, leerzaam op meerdere manieren.

 

De Schanszaal

De Schanszaal met uitzicht op het wereldberoemde Hollandse landschap van de Zaanse Schans is zeer geschikt voor vergaderingen, brainstormsessies, presentaties en zakelijke ontvangsten. Catering op aanvraag. De zaal kan in verschillende opstellingen worden aangeboden en aangevuld met alle moderne faciliteiten. Door de grote ramen is de zaal met daglicht overgoten. Eyecatcher in de zaal is de Verkadewand, vol nostalgische reclamebeelden.

Schanszaal compleet

De complete Schanszaal is ruim 175m2 met uitzicht op de Zaanse Schans. De zaal leent zich bij uitstek voor recepties, presentaties en ontvangsten is enkel na openingstijd van het Zaans Museum in combinatie met catering af te huren. De zaal kan aangeboden worden in verschillende opstellingen en aangevuld met alle moderne faciliteiten. Door de grote ramen is de zaal overgoten met daglicht, maar kan ook compleet verduisterd worden. De ruimte kan in tweeën verdeeld worden door een fexibel moduleerbare schuifwand, die volledig gevuld is met nostalgische Verkadebeelden.           

                                                                      

Verkadezaal

De Verkadezaal is een effciënt ingericht auditorium voor trainingen, presentaties, flmvertoningen en instructiebijeenkomsten. De zaal kan in verschillende opstellingen worden aangeboden en aangevuld met alle moderne faciliteiten. Door de grote ramen is de zaal met daglicht overgoten. Eyecatcher in de zaal zijn de Verkadewanden, compleet gevuld met nostalgische reclamebeelden.

Dus os je nou op zoek bent naar vergaderlocaties voor grote of kleine evenementen, Dit museum staat garant voor een unieke ervaring.

Vanaf € 295,00 per dagdeel excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur

aanbevolen 

aanbevolen 

bfd564_27ced3d4f6444460beef56a56943f570_

Artillerie

Bij de artillerie vind je in totaal 700 m2 binnenruimte en dus volop mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten.

aanbevolen 

Screenshot_1.png

het sluisje

Bijzonder mooie vergaderlocatie gelegen aan de Westzanerdijk. Het biedt een prettige ruime binnenruimte en daarnaast een heerlijk terras aan het water.

aanbevolen 

bfd564_7feea515127b408786dd59a4f87bbba3_

De autogarage

Deze van oorsprong oude autogarage is omgebouwd tot meeting- en eventlocatie. De locatie is gelegen in Zaandam op een loopafstand van nog geen 15 minuten van het centrum. Er zijn verschillende ruimtes te huur, van 8 tot maximaal 200 personen.