Happen & Tappen in Amsterdam

1/3

Inclusief

  • Je toegangsbewijs tot de Heineken Experience.

  • Twee drankjes bij de bar.

  • Lunch of diner menu. 

  • Gratis personal audio systeem op de boot. 

Happen & tappen in Amsterdam

Vanaf 25 personen

6 uur durende dagarrangement

Mogelijk in Amsterdam
 

                 Vanaf € 59,00  excl. btw 

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg

In het kort:

Amsterdam is mooi en heeft vele gezichten. Wanneer je wandelt door de smalle straatjes, stilstaat bij de kerken of de pakhuizen bekijkt vanaf de grachten van Amsterdam. Wij bieden nu een uniek arrangement aan in Amsterdam waarbij je heerlijk kan happen en ook tappen.

Uitgebreide omschrijving:

Amsterdam is mooi en heeft vele gezichten. Wanneer je wandelt door de smalle straatjes, stilstaat bij de kerken of de pakhuizen bekijkt vanaf de grachten van Amsterdam. Het is iedere keer weer uniek om in de hoofdstad van Nederland aanwezig te zijn. Wij bieden nu een uniek uitje aan in Noord-Holland waarbij je heerlijk kan happen en ook tappen.

Tap je eigen biertje tijdens de Heineken Experience. Loop rond in de oudste Heineken brouwerij van Amsterdam en doe kennis op over het brouwproces, leer het verhaal achter de ster en bekijk de stallen van de paarden. In 1,5 uur beleef je het biermerk Heineken en worden er twee heerlijke biertjes getapt in het gezelligste café van Amsterdam.

Na deze beleving zal je samen met je collega's op een boot stappen om te gaan varen over de prachtige grachten van Amsterdam. Deze vaartocht duurt anderhalf uur, een gids zal een uitleg geven over de bewaarde geheimen van de grachtengordel.

Eenmaal aangekomen bij de aanlegsteiger lopen jij en je collega's binnen ongeveer 5 minuten naar het restaurant waar jullie lekker kunnen genieten van de culinaire hapjes die geserveerd worden. In overleg kunnen wij samen met jou bepalen wat de wensen en eisen zijn. 

Combineren met:

- Transport

- Borrel

 Vanaf

€ 59,00