dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Haka workshop

Haka workshop

Vanaf 10 personen

Vanaf 30 minuten

Op (bijna) elke locatie mogelijk
 

                           Vanaf € 22,50  excl. btw 

Inclusief

  • Instructeur

  • Materiaal

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

In het kort:

Haka is officieel een ceremoniële dans van de Maori's uit Nieuw-Zeeland. Tijdens de Haka workshop gebruik je zowel het lichaam als de stem. Het is combinatie van het laten spreken van zowel de innerlijke als de uiterlijke kracht.

Uitgebreide omschrijving:

Haka is de naam van een groep ceremoniële dansers van de maori’s uit Nieuw-Zeeland, maar ook in Samoa en Fiji dansen ze de Haka. De dans zelf bestaat uit een reeks van gebaren, vaak beginnend vanuit een door de knieën gebogen spreidstand. Bij ons kun je kiezen uit 3 verschillende varianten van de haka workshop. De haka workshops zijn ook te combineren. Begin met één van de haka workshops, en ga vervolgens gezamenlijk lunchen, dineren of borrelen.

Kort en krachtig: Deze workshop van ongeveer 30 minuten is een echte energizer. In een korte tijd is iedereen alert en vol energie. Deze korte versie is ideaal tussen een vergadering door of als aftrap van een evenement.

Indrukwekkend en intensief: Deze workshop duurt 45 tot 70 minuten en is een volledige Haka net zoals het bekende rugby team doet. Deze workshop is erg leuk voor zowel kleine als grote groepen om je energie helemaal los te krijgen en je krachten te bundelen.

Ultimate experience: Deze workshop duurt 60 tot 80 minuten waarin je naast het uitvoeren van de Haka ook zelf, als groep, een eigen variant samenstelt. Plezier en teamwork gegarandeerd! Dit is een hele goede teambuilding voor jouw en je collega's.

Combineren mogelijk:

-Vergaderen

-Borrel

-Evenement 

 Vanaf

€ 22,50

Vanaf € 22,50 per persoon excl. btw 

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.