Graffiti workshop

1/2

Wat ga je beleven?

Graffiti is een kunstvorm die wordt uitgevoerd met spuitbussen. Deze lastige techniek kan jullie worden aangeleerd. Graffiti is één van de elementen van de hiphopcultuur. Graffiti is een kunstvorm die wordt gebruikt om een statement te maken of een boodschap over te brengen. Door middel van het spuiten met graffiti spuitbussen worden er teksten en afbeeldingen op een sierlijke wijze aangebracht op de muur.

Tijdens de 1 uur durende workshop is er veel ruimte voor ideeën over groep- of individuele kunstwerken. Je wordt stap voor stap begeleid door professionele instructeurs in de technische en creatieve aspecten door professionele graffiti kunstenaars.

Er kan gekozen worden om ieder een eigen kunstwerk te laten maken, maar het is natuurlijk ook mogelijk om gezamenlijk één heel groot kunstwerk te creëren. Op een creatieve en leuke manier het teamgevoel versterken door samen te werken aan een creatief kunstwerk.

Deze workshop is op (bijna) alle locaties mogelijk, ook kan deze workshop gecombineerd worden met bijvoorbeeld een lunch, diner of borrel. Zo zijn er nog tal vol mogelijkheden, vraag hiervoor een offerte bij ons aan.

Combineren mogelijk:

- Lunch

- Diner

- Borrel  

Vanaf € 275,00 excl. BTW

Informatie

 

Vanaf 10 personen

1 uur durende workshop

Locatie: op bijna elke locatie mogelijk

 

 

 Vanaf € 275,00 excl. BTW
 

Inclusief:

  • Instructeur

  • Materiaal

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

aanbevolen 

aanbevolen 

Online kookworkshop

Niet uit eten kunnen, maar wel lekker willen eten, maar geen inspiratie meer?
Laat je meenemen op een culinaire reis door je eigen (privé) kok
.

aanbevolen 

Haka workshop

Haka is officieel een ceremoniële dans van de Maori's uit Nieuw-Zeeland. Tijdens de Haka workshop gebruik je zowel het lichaam als de stem. 

aanbevolen 

Fotografie workshop

 

dtevents heeft een creatieve foto workshop ontwikkeld waarbij je in een twee en een half uur op een leuke manier foto’s met je smartphone leert maken. 

Met dtevents volgen wij de RIVM-richtlijnen.

©2020 dtevents | Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog aan de Zaan | KVK 67943268 | 085-747 04 76

Dtevents