Gezond, welzijn & vitaliteit

Meer productiviteit en omzet

We werken vanuit huis, sportscholen zijn dicht en urenlang slenteren door winkelstraten zit er ook even niet meer in. In de tijd waarin we nu leven, namelijk in een pandemie, is weerstand belangrijker dan ooit. Dit houdt in dat we met z'n allen moeten blijven bewegen en dagelijks onze gezonde maaltijden moeten eten.


Om dit voor jou en jouw collega's makkelijker te kunnen realiseren, bieden wij activiteiten aan, zodat wij samen fit en wel deze tijd kunnen doorkomen. Wist jij bijvoorbeeld dat vitale medewerkers kan resulteren tot aanzienlijk minder ziekteverzuim, meer betrokkenheid en een hoger werkvermogen? Dit leidt uiteindelijk weer tot meer productiviteit en omzet. 

Kortom, wat houdt jou tegen? De activiteiten die wij aanbieden zijn gericht op het creëren van een gezonde geest, een betere weerstand en een overall vitale medewerker, namelijk:

  • Online yoga

  • Wandelen met je collega's

  • Online fitness

  • Online kookworkshop

Benieuwd naar meer informatie? Bekijk dan nu hieronder de activiteiten!

Online meditatie

Online yoga

Fit en vitaal zijn is niet enkel gezonde voeding en cardio, maar ook een gezonde geest. Zeker in een stressvolle tijd waarin we ineens moeten thuiswerken, je kinderen niet naar school gaan en je ieder uur in een nieuwe Zoom meeting stapt, is het belangrijk om je zo nu en dan terug te trekken van het drukke leven. 

Daarnaast zorgt yoga ook voor verschillende gezondheidsvoordelen voor jou en jouw collega's. benieuwd naar welke? Klik dan hieronder verder en get inspired!

Lees hier meer

Duur

30 minuten

Minimaal

20 personen

Vanaf

€ 12,50 p.p.

Op een wandeling

Wandelen met je collega's

Wandelen kan je alleen doen, maar ook gezellig met je collega's. Is het al maanden geleden dat jullie elkaar hebben gezien buiten jullie computerscherm? Ga samen op avontuur in de natuur met jouw routekaart en speurtocht die je van ons hebt ontvangen en maak samen nieuwe herinneringen! Daarnaast krijg je een voucher om de locals te kunnen supporten in ruil voor iets lekkers voor onderweg. BONUS!

Laat ons weten of je graag wil wandelen op de Zaanse Schans, in het centrum van Alkmaar of toch liever op het strand en wij regelen de rest. 

Lees hier meer

Duur

1,5 uur

Minimaal

20 personen

Vanaf

€ 7,50 p.p.

Stefano Seedorf online training 5.jpg

Online fitness trainingen

Wil jij ook zo graag weer sporten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Begin dan samen met jouw collega's de sport journey bij Your Own Zone waar je begeleiding krijgt personal trainer en voormalig AJAX voetballer Stefano Seedorf.

Iedere week komt er een nieuwe training online die makkelijk te volgen zijn vanuit huis voor ieder niveau. 

Daarnaast is het naast de trainingen ook mogelijk om advies te krijgen op het gebied van voeding om een zo optimaal mogelijk resultaat te kunnen bereiken. Dus wil jij ook een fitter team realiseren? Klik hieronder voor meer informatie. 

Lees hier meer

Duur

25 minuten

Minimaal

20 personen

Vanaf

€ 15,00 p.p.p.m.

_edited.jpg

Online kookworkshop

Wil jij ook lekker en bewust eten, maar heb je geen inspiratie of weet je kortweg gewoon niet hoe?
Laat je meenemen op een culinaire reis door chef-kok Erwin Hendriks. Tijdens deze online workshop ga je samen met je collega’s een nieuw gerecht maken en leer je de fijne kneepjes van het vak. 

Lees hier meer

Duur

1 uur

Minimaal

20 personen

Vanaf

€ 29,95 p.p.

Met dtevents volgen wij de RIVM-richtlijnen.

©2021 dtevents | Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog aan de Zaan | KVK 67943268 | 085-747 04 76