Wandelen met je collega's

Informatie

Alleen of samen met jouw collega
1,5 uur durende activiteit
Locatie: locaties op aanvraag

Vanaf € 7,50 per persoon excl. BTW

Inclusief:

  • Wandelroute

  • 1 voucher per persoon om locals te supporten

  • Speurtocht

  • Kaartjes met gespreksonderwerpen

Wat ga je beleven?

Wandelen door de bruisende binnenstad van Alkmaar of jezelf terugtrekken in de rustgevende natuur.

Nu dat wij niet op stedentrips kunnen of een drankje kunnen doen op het terras, zoeken we onze ontspanning iets dichterbij huis.

Loop samen met jouw hond één van de wandelroutes die wij te bieden hebben voor jou en collega's en zie en leer wat Noord-Holland allemaal voor moois te bieden heeft. Windmolens, bloemen, strand, bos, koeien, kaas, stroopwafels en nog veel meer.

Bij de wandeling wordt een routekaart meegegeven, een speurtocht om zo op een leuke manier de omgeving beter te leren kennen en een voucher die je kan inwisselen bij een locale horecatent voor bijvoorbeeld een ijsje bij Henri Willig, een sapje om de energie hoog te houden of een bakkie koffie.

Daarnaast ontvang je van ons ook een aantal kaartjes met leuke gespreksonderwerpen om te bespreken, welke niet over het werk gaan.

Wij hebben een aanbod van meerdere wandelroutes in Noord-Holland Noord, met onder anderen een wandeling over de Zaanse Schans, door het centrum van Alkmaar of door de Schoorlse Duinen.

Benieuwd naar meer? Neem dan contact op met ons en dan helpen wij jou graag verder!

Vanaf € 7,50 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

Online kookworkshop

Wil jij ook lekker en bewust eten, maar heb je geen inspiratie of weet je kortweg gewoon niet hoe?
Laat je meenemen op een culinaire reis door chef-kok Erwin Hendriks. Tijdens deze online workshop ga je samen met je collega’s een nieuw gerecht maken en leer je de fijne kneepjes van het vak.

aanbevolen 

Capoeira

Online fitness trainingen

Wil jij ook zo graag weer sporten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Begin dan samen met jouw collega's de sport journey bij Your Own Zone waar je begeleiding krijgt personal trainer en voormalig AJAX voetballer Stefano Seedorf.
Iedere week komt er een nieuwe training online die makkelijk te volgen zijn vanuit huis voor ieder niveau.
Daarnaast is het naast de trainingen ook mogelijk om advies te krijgen op het gebied van voeding om een zo optimaal mogelijk resultaat te kunnen bereiken. Dus wil jij ook een fitter team realiseren? Klik hieronder voor meer informatie.

aanbevolen 

Capoeira

Online yoga

Fit en vitaal zijn is niet enkel gezonde voeding en cardio, maar ook een gezonde geest. Zeker in een stressvolle tijd waarin we ineens moeten thuiswerken, je kinderen niet naar school gaan en je ieder uur in een nieuwe Zoom meeting stapt, is het belangrijk om je zo nu en dan terug te trekken van het drukke leven.
Daarnaast zorgt yoga ook voor verschillende gezondheidsvoordelen voor jou en jouw collega's. benieuwd naar welke? Klik dan hieronder verder en get inspired!