Online yoga

Informatie

Vanaf 10 personen
1 uur durende activiteit
Locatie: Online

Vanaf € 12,50 per persoon excl. BTW

Inclusief:

  • Instructeur

  • Online lessen

  • Online omgeving

Wat ga je beleven?

In deze tijd van een pandemie is het geen overbodige luxe om jouw weerstand extra te verhogen. Behalve dat je met yoga jouw lichaam flexibel houdt, in een staat brengt van innerlijke rust en herstel, stimuleert het ook jouw parasympatische zenuwstelsel, waardoor het immuunsysteem wordt versterkt. Dit betekent dat je minder vatbaar bent voor bacteriën en ziektes. En wie wilt dat nou niet?

Daarnaast heeft yoga nog veel andere voordelen die ook invloed kunnen hebben op jouw werkprestaties op het werk (of nouja, vanuit huis). Zo heeft mediteren een positieve invloed op je bloeddruk, hartritme, ademhaling en stofwisseling en verminder je hiermee stresshormonen.

Wij bieden online yoga aan met oefeningen die jij gewoon vanuit huis kan doen of in de pauze op kantoor samen met jouw collega's. Wil jij dus samen met jouw collega's helemaal resetten en even een moment van selfcare nemen? Start dan nu samen deze uitdaging!

Vanaf € 12,50 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

Online kookworkshop

Wil jij ook lekker en bewust eten, maar heb je geen inspiratie of weet je kortweg gewoon niet hoe?
Laat je meenemen op een culinaire reis door chef-kok Erwin Hendriks. Tijdens deze online workshop ga je samen met je collega’s een nieuw gerecht maken en leer je de fijne kneepjes van het vak.

aanbevolen 

Capoeira

Online fitness trainingen

Wil jij ook zo graag weer sporten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Begin dan samen met jouw collega's de sport journey bij Your Own Zone waar je begeleiding krijgt personal trainer en voormalig AJAX voetballer Stefano Seedorf.
Iedere week komt er een nieuwe training online die makkelijk te volgen zijn vanuit huis voor ieder niveau.
Daarnaast is het naast de trainingen ook mogelijk om advies te krijgen op het gebied van voeding om een zo optimaal mogelijk resultaat te kunnen bereiken. Dus wil jij ook een fitter team realiseren? Klik hieronder voor meer informatie.

aanbevolen 

Capoeira

Wandelen met je collega's

Wandelen kan je alleen doen, maar ook gezellig met je collega's. Is het al maanden geleden dat jullie elkaar hebben gezien buiten jullie computerscherm? Ga samen op avontuur in de natuur met jouw routekaart en speurtocht die je van ons hebt ontvangen en maak samen nieuwe herinneringen! Daarnaast krijg je een voucher om de locals te kunnen supporten in ruil voor iets lekkers voor onderweg. BONUS!
Laat ons weten of je graag wil wandelen op de Zaanse Schans, in het centrum van Alkmaar of toch liever op het strand en wij regelen de rest.