Online kookworkshop

Informatie

Vanaf 20 personen
1 uur durende online kookworkshop
Locatie: Online

Vanaf € 35,- p.p. excl. BTW

Inclusief:

  • Toegang tot een beveiligd online platform

  • Tips & tricks van chef-kok Erwin Hendriks

  • Recept van de maaltijd

  • Kletspot vragen

Wat ga je beleven?

Nu dat meeste van ons thuiswerken zijn we op ons zelf aangewezen als het gaat om het bereiden van onze lunch. Geen belegde broodjes of soep die klaar staan in de kantine om jouw pauze verantwoord en gezond door te komen. Tijdens deze kookworkshop leer je van chef-kok Erwin Hendriks (NH-Catering)
alle kneepjes van het vak om zelf makkelijk jouw gezonde lunch-maaltijd op tafel te kunnen zetten.

Leer bijvoorbeeld om een goed gevulde salade te maken of een smakelijke zalm wrap. Liever iets anders? Geen probleem, wij organiseren het voor jou en je collega's. Want het belangrijkste is om samen gezond te blijven om je zo op je allerbeste te kunnen voelen en het meeste uit jouw werkdag te kunnen halen.

Voor de kookworkshop krijg jij een maaltijdbox - gevuld met alle benodigde producten en het recept - thuisgestuurd om deel te kunnen nemen aan de online kookworkshop.


Kletspot


Om nog meer uit dit leuke moment te kunnen halen, kan de keuze worden gemaakt worden om kletspot vragen toe te voegen aan de maaltijdbox om zo nog meer verbinding te krijgen tussen jou en je collega's.
Wil je je collega's beter leren kennen of wil je de meest grappige en unieke verhalen ontrafelen van die ene collega? Dan is deze kletspot dé beste keuze om toe te voegen Ik heb een vraag voor jou: als je moest kiezen tussen nooit meer fastfood of nooit meer groentes, waar zou jij voor kiezen?

Vanaf € 35,- p.p. excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

Online fitness trainingen

Wil jij ook zo graag weer sporten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Begin dan samen met jouw collega's de sport journey bij Your Own Zone waar je begeleiding krijgt personal trainer en voormalig AJAX voetballer Stefano Seedorf.
Iedere week komt er een nieuwe training online die makkelijk te volgen zijn vanuit huis voor ieder niveau.
Daarnaast is het naast de trainingen ook mogelijk om advies te krijgen op het gebied van voeding om een zo optimaal mogelijk resultaat te kunnen bereiken. Dus wil jij ook een fitter team realiseren? Klik hieronder voor meer informatie.

aanbevolen 

Capoeira

Wandelen met je collega's

Wandelen kan je alleen doen, maar ook gezellig met je collega's. Is het al maanden geleden dat jullie elkaar hebben gezien buiten jullie computerscherm? Ga samen op avontuur in de natuur met jouw routekaart en speurtocht die je van ons hebt ontvangen en maak samen nieuwe herinneringen! Daarnaast krijg je een voucher om de locals te kunnen supporten in ruil voor iets lekkers voor onderweg. BONUS!
Laat ons weten of je graag wil wandelen op de Zaanse Schans, in het centrum van Alkmaar of toch liever op het strand en wij regelen de rest.

aanbevolen 

Capoeira

Online yoga

Fit en vitaal zijn is niet enkel gezonde voeding en cardio, maar ook een gezonde geest. Zeker in een stressvolle tijd waarin we ineens moeten thuiswerken, je kinderen niet naar school gaan en je ieder uur in een nieuwe Zoom meeting stapt, is het belangrijk om je zo nu en dan terug te trekken van het drukke leven.
Daarnaast zorgt yoga ook voor verschillende gezondheidsvoordelen voor jou en jouw collega's. benieuwd naar welke? Klik dan hieronder verder en get inspired!