Online fitness trainingen

Informatie

Vanaf 20 personen
Een 25 minuten durende online training van Stefano Seedorf met persoonlijk advies op het gebied van voeding en fitness.
Locatie: Online

Vanaf € 15,00 p.p.p.m excl. BTW

Inclusief:

  • Wekelijkse een online training

  • Persoonlijk advies

  • Toegang tot de online omgeving

Wat ga je beleven?

Mis jij het sporten ook zo of wil je hier juist graag mee beginnen? Ga dan samen met jouw collega's de uitdaging aan en volg de online fitness trainingen!

Of jij nou last hebt van lichamelijke klachten door het zitten achter jouw computerscherm, de behoefte hebt om af te vallen of gewoon weer wilt bewegen, dit maakt bij ons niet uit.

Personal trainers Stefano Seedorf en Jan van Soest zullen jou en jouw collega's verder helpen met jullie persoonlijke doelen op het gebied van voeding en beweging.

Stefano Seedorf, geboren en getogen in Zaandam, is een voormalig voetballer bij AJAX en ook kwam hij uit voor het Nederlands voetbalelftal -21. Dit maakt hem de perfecte trainer en coach om jouw te helpen met het behalen van jouw sportieve doelen.

Nog geen ervaring met sporten? No worries! Sporten bij Your Own Zone is voor iedereen, dus ook voor jou! Daarnaast bieden wij maandelijks de mogelijkheid om jouw vragen te stellen aan Stefano Seedorf middels een LIVE Q&A.

Dus, ben jij klaar voor deze uitdaging om samen met jouw collega's fit en vitaal te worden? Neem dan nu contact op met ons en start samen met jouw collega's jouw fitness journey met iedere week een nieuwe video.

Vanaf € 15,00 p.p.p.m excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

Online kookworkshop

Wil jij ook lekker en bewust eten, maar heb je geen inspiratie of weet je kortweg gewoon niet hoe?
Laat je meenemen op een culinaire reis door chef-kok Erwin Hendriks. Tijdens deze online workshop ga je samen met je collega’s een nieuw gerecht maken en leer je de fijne kneepjes van het vak.

aanbevolen 

Capoeira

Wandelen met je collega's

Wandelen kan je alleen doen, maar ook gezellig met je collega's. Is het al maanden geleden dat jullie elkaar hebben gezien buiten jullie computerscherm? Ga samen op avontuur in de natuur met jouw routekaart en speurtocht die je van ons hebt ontvangen en maak samen nieuwe herinneringen! Daarnaast krijg je een voucher om de locals te kunnen supporten in ruil voor iets lekkers voor onderweg. BONUS!
Laat ons weten of je graag wil wandelen op de Zaanse Schans, in het centrum van Alkmaar of toch liever op het strand en wij regelen de rest.

aanbevolen 

Capoeira

Online yoga

Fit en vitaal zijn is niet enkel gezonde voeding en cardio, maar ook een gezonde geest. Zeker in een stressvolle tijd waarin we ineens moeten thuiswerken, je kinderen niet naar school gaan en je ieder uur in een nieuwe Zoom meeting stapt, is het belangrijk om je zo nu en dan terug te trekken van het drukke leven.
Daarnaast zorgt yoga ook voor verschillende gezondheidsvoordelen voor jou en jouw collega's. benieuwd naar welke? Klik dan hieronder verder en get inspired!