flyboarden

Informatie

 

Vanaf 6 personen

15/ 20 minuten

Locatie: op meerdere locaties mogelijk in Noord-Holland

 

 

Vanaf € 42,50 excl. BTW

 

Inclusief

  • De flyboards

  • Instructie van gecertificeerde instructeurs

  • Gebruik van een wetsuit

  • Benodigde materialen

Wat ga je beleven?

Stap in de schoenen van het flyboard en vlieg metershoog de lucht in. Ervaar hoe het is om dezelfde vrijheid te hebben als een vogel. Duik vervolgens het water in en beleef hoe het is om een dolfijn te zijn.

Wij bieden flyboardlessen aan vanaf 15 minuten (per persoon). De tijd is exclusief instructie en omkleden. Leren flyboarden is niet moeilijk en er is gegarandeerd succes in 20 minuten! Als de techniek onder de knie is dan ervaart u alle mogelijkheden van het flyboard. De instructie vooraf zal gegeven worden door gecertificeerde instructeurs en wij zorgen ook voor de benodigde materialen. Het enige wat je nog mee moet nemen is: zwemkleding voor onder je wetsuit, slippers en je handdoek!

Het teamuitje is te combineren met een lunch, borrel of diner. 

Vanaf € 42,50 excl. BTW

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg

aanbevolen 

aanbevolen 

Sloep IMG_2887.jpg

Sloep huren

dtevents verhuurt de boten vanaf begin april tot begin oktober. De sloepen worden per dag verhuurt waarmee je in de omgeving van de Zaanstreek verschillende kanten op kunt

aanbevolen 

salon boot.jpg

Salon boot huren

Ben je opzoek naar een bijzonder bedrijfsuitje? Dan ben je hier op het goede adres. Wij bieden jou namelijk een leuke rondvaart aan in een mooie salonboot. Wij zorgen voor een warme ontvangst en een heerlijk diner. Geniet tijdens het eten van het mooie Amsterdam. 

aanbevolen 

bfd564_e7d424ffd5004ebb8bdaa00a56883955_

Jan van Gent sloep

Wil je de teambuilding verbeteren, stap dan nu aan boord bij de Jan van Gent sloep. Beleef samen met jouw collega's een onvergetelijke dag. Vaar langs de mooie bezienswaardigheden in de Zaanstreek of geniet van de mooie grachten van Haarlem inclusief een ervaren schipper.