Expeditie robinson

Informatie

 

Vanaf 10 personen

2 uur durende activiteit

Locatie: Op bijna elke locatie mogelijk

 

 

Vanaf € 27,50 per persoon excl. BTW
 

Inclusief

  • Instructie van gecertificeerde 

  • Benodigdheden

Wat ga je beleven?

Expeditie Robinson staat voor de strijd aangaan in de buitenlucht met uitdagende proeven. De vuurproef, de eetproef, een obstakelparcours en de waterproef kunnen natuurlijk niet ontbreken bij deze activiteit.

Onze activiteit ‘Expeditie Robinson’ kan in elke plaats gehouden worden. Elke proef heeft zijn eigen elementen en vergt samenwerking, behendigheid, inzicht en kracht.

Met Expeditie Robinson zijn er geen groepen, maar ‘kampen’. Elk kamp heeft vier t/m zes personen en werken samen om alle proeven binnen de tijd te voltooien.

De muziek op de achtergrond verhoogd de spanning en de bandana’s gaan om. Een vlammend begin met de vuurproef waarbij een kampvuur gemaakt wordt om het touw door te branden. Eerder klaar? Dan kan je even op adem komen want de proeven gaan in razend tempo door. 

Combineren mogelijk:

  • Lunch

  • Diner

  • Borrel              

Vanaf € 27,50 per persoon excl. BTW

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg

aanbevolen 

Vrouw aan het dansen en zingen tijdens s

Dancing on the street

Al dansend en zingend over straat met een koptelefoon op je hoofd en niet alleen, maar samen met je collega's. Gek? Nee, vooral heel erg leuk! Ontdek de nieuwste dance moves van je collega's en deze van jezelf. 

aanbevolen 

heli.jpg

Eiland te huur

Neem je collega’s mee naar een eiland voor jullie eigen Bedrijfsfeest. Spring van het fort, dwaal door het labyrint en dans lekker weg op de live muziek.

aanbevolen 

MTMN-20190424-173050-3-bewerkt.jpg

Lasergamen

Daag je collega's uit voor twee potjes lasergamen. Lasergamen is de perfecte uitdaging voor het verhogen van de teamspirit. Tussen de sessies door is het tijd voor een lekker drankje en een borrelhapje.