Exclusieve Winterfest evenementen

Informatie

 

Exclusief evenement bij het Winterfest!

Wat ga je beleven?

Indien je gezellig meedoet aan het winterfest, zullen wij daar standaard twee onderdelen aan toevoegen.

Het eerste onderdeel is verreweg ons favoriete onderdeel, dat is de verkiezing van de foutste/beste outfit tijdens het evenement. De winnaar krijgt natuurlijk een passende prijs aan het eind van het evenement,

Het tweede onderdeel is gewoon leuk en gezellig voor iedereen en je hoeft er niet eens iets voor te doen. Waar wij het over hebben? Over een ouderwetse loterij waar iedereen die deelneemt aan de dag automatisch aan mee doet. Op deze manier maakt iedereen kans op een extra leuk einde van dit geweldige bedrijfsuitje.

Heb je vragen?
 
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur

aanbevolen 

Online workshop zelf glühwein maken

Glühwein, mulled wine, glögg, feuerzangenbowle of gewoon de oer-Hollandse bisschopswijn, we kennen het allemaal maar hoe maak je het nou eigenlijk? Dat is precies wat je gaat leren in deze online workshop. Dus samen met je collega’s ga je lekker aan de slag en ga je dit heerlijke winterdrankje maken. 

aanbevolen 

winterfest bingo

Bingo spelen, een van de meest relaxte bezigheden die wij ons in kunnen denken. Supergezellig met je collega’s en natuurlijk onze onvolprezen bingomasters. Heerlijk om even te doen als relaxed tussendoortje en natuurlijk ene perfect excuus om even lekker wat te eten en drinken. Deze bingo wordt gepresenteerd door onze eigen Tiroolse Anton, of zijn dirndl dragende Beierse nichtje Emma.

aanbevolen 

Online pubquiz met Ruben Hoeke 

Dit unieke online teamuitje wordt gepresenteerd door de al even unieke gitarist Ruben Hoeke. Wie Ruben Hoeke is?

Ruben Hoeke is een Nederlandse gitarist die internationale roem heeft vergaard, vooral in de genres blues en rock. Daarnaast heeft hij ook nog eens een vlotte babbel waardoor de pubquiz gegarandeerd een succes zal worden

Met dtevents volgen wij de RIVM-richtlijnen.

©2020 dtevents | Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog aan de Zaan | KVK 67943268 | 085-747 04 76

Dtevents