za 24 jul. | Zaandam

Workshop fotografie met je smartphone

Tijdens deze creatieve workshop leer je binnen 2 uur tijd op een leuke manier foto’s met de smartphone te maken en bewerken. Je leert onder andere meer over compositie, licht, lijnen, reflectie, beweging, kaders, scherpte, diepte en details.
Registratie is afgesloten
Workshop fotografie met je smartphone

Tijd en locatie

24 jul. 12:00 – 13:45 CEST
Zaandam, Nicolaasstraat 3, 1506 BB Zaandam, Nederland

Over het evenement

De zon gaat langzaam onder aan de horizon en je wilt de sfeer vastleggen van exact dat moment, maar het komt niet goed over op de foto. Voordat je het weet is het moment voorbij en heb je alleen een foto die niet voldoet aan de verwachting. Of je wilt de perfecte selfie maken, maar het enige wat opvalt is hetgeen dat je niet op de foto wilt!

Tijdens deze creatieve workshop fotografie leer je binnen 2 uur tijd op een leuke manier foto’s met de smartphone maken en bewerken. Ideaal met de smartphone, want die heeft iedereen tegenwoordig bij zich en deze beschikken over een uitstekende camera. De fotograaf heeft kennis van de meeste smartphones.

Wat zal er tijdens deze workshop zoal voorbijkomen? Compositie, licht, lijnen, reflectie, beweging, kaders, scherpte, diepte en details. Het zal, naast wat uitleg over basisbegrippen van fotografie en techniek, vooral een creatieve & leuke workshop worden. Gekke, leuke foto’s maken met je vrienden en vriendinnen.  De fotograaf neemt jullie mee op een bijzondere reis!

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Tijdsslot 12:00-13:45
    €23.50
    €23.50
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement