dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Evenement op eigen locatie

1/4

Evenement op eigen locatie

Vanaf 10 tot 2500 personen

( meer personen in overleg )
 

Duur ( in overleg )

Prijs ( in overleg )

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

In het kort:

Altijd al een bedrijfsevenement willen geven op eigen locatie, maar weet je niet hoe je nou je eigen bedrijf om moet toveren tot een evenement? dtevents is er om het jou makkelijk te maken om op eigen locatie.

Uitgebreide informatie:

Veel mensen denken dat een evenement op locatie bij hun bedrijf niet mogelijk is. Wij weten wel degelijk dat elk bedrijf omgetoverd kan worden met de juiste aankleding en verlichting.

 

Er zijn verschillende evenementen waarbij je soms best hulp van een specialist kunt gebruiken. Wij van dtevents met 15 jaar ervaring toveren het bedrijf om na wens van jou behoeftes.

 

Bijvoorbeeld het personeelsevenement, de officiële opening, de nieuwjaarsborrel, een relatie evenement, een open dag, een product presentatie, een afscheidsreceptie, een jubilaris, de bedrijfsbarbecue of de kerstborrel. Wij helpen je graag om ook deze evenementen van top tot teen te regelen.

Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn bij jou op locatie neem dan contact met ons op.

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.