EK juichbox

1/1

Informatie

 

Vanaf 10 boxen

Vanaf € 25,95 per box excl. BTW en verzendkosten
 

Optioneel:

  • Online activiteit

  • Verzenden van de boxen
     

Hup Holland Hup 

Na een jaar wachten mag het 11 juni dan eindelijk van start gaan, het EK voetbal! En wat hebben wij hier naar uitgekeken. Wij willen jou terug meenemen naar de belevenis van vorige EK's en WK's.

Dit willen wij doen met de online EK pubquiz. Beleef vorige kampioenschappen opnieuw, kijk terug naar de mooiste doelpunten, overwinningen en sportmomenten die we ons allemaal nog goed kunnen herinneren.

Weet jij nog het officiële EK nummer van 2016? Wie won het EK in 2008?

De winnaar van de pubquiz krijgt een gouden 'EK pubquiz' bokaal thuisgestuurd die je in je prijzenkast kan neerzetten als herinneringen aan deze ervaring. 

 

Om het Nederlandse elftal aan te kunnen moedigen tijdens UEFA EURO 2021, kun je bij ons verschillende boxen bestellen met daarin heerlijk snacks en drankjes. Om het EK gevoel compleet te maken voegen wij hier een speelschema, EK-accessoires en een playlist met EK-klassiekers aan toe om helemaal in de stemming te komen. CHEERS!

In overleg kunnen wij ook bijvoorbeeld Heineken en Coca-Cola toevoegen, aangezien zij de grootste sponsoren zijn van dit kampioenschap.