dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Eiland te huur

Eiland te huur

Vanaf 200 personen

4 tot 6 uur durende arrangement

Mogelijk in IJmuiden 
 

                           Vanaf € 95,00  excl. btw 

Inclusief

  • Toegang tot het hele fort

  • Hele fort voor jullie alleen

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

In het kort:

Neem je collega’s mee naar een eiland voor jullie eigen Bedrijfsfeest. Spring van het fort, dwaal door het labyrint en dans lekker weg op de live muziek. Lekker bezig zijn met je collega's op een indrukwekkende en relaxte manier. Alles kan en alles mag. Het eiland is van jullie!

 

Uitgebreide omschrijving:

Dit forteiland in IJmuiden heeft drie verdiepingen, tweeënzeventig, lokalen en een ondergrondse gangenstelsel van vijfhonderdvijfentachtig meter. Compleet met koepelzaal, bunkers, en muurschilderingen wandel je door de tijd.

Wil je het forteiland van IJmuiden voor 4-6 uur helemaal voor jou en je collega's alleen hebben? Hier kan dat, geniet van de ondergrondse gangen van het forteiland en leer de geschiedenis van dit mooie fort. 

Gooi de trossen los en gooi je haren los! Neem je collega’s mee naar een eiland voor jullie eigen Bedrijfsfeest. Spring van het fort, dwaal door het labyrint en dans lekker weg op de live muziek. Lekker bezig zijn met je collega's op een indrukwekkende en relaxte manier. Alles kan en alles mag. Het eiland is helemaal van jullie!

Het eiland kan vanaf 200 personen gehuurd worden. Wij zorgen ervoor dat jij en je collega's de dag van hun leven beleven. In dit mooie fort is van alles mogelijk, doe wat je wilt tijdens het bedrijfsuitje en maakt het zo uniek mogelijk. Leidt jouw collega's rond door de ondergrondse gangen en kom achter de geheime gangen.

Combineren mogelijk:

- Transport

- Meerdaags

- Vergaderen

  Vanaf 

€ 95,00

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.