Eiland the huur

1/4

Informatie

 

Vanaf 200 personen

6 uur durende arrangement

Locatie: IJmuiden 

 

 

Vanaf € 95,00 per persoon excl. BTW
 

Inclusief

  • Toegang tot het hele fort

  • Hele fort voor jullie alleen

Wat ga je beleven?            

Dit forteiland in IJmuiden heeft drie verdiepingen, tweeënzeventig, lokalen en een ondergrondse gangenstelsel van vijfhonderdvijfentachtig meter. Compleet met koepelzaal, bunkers, en muurschilderingen wandel je door de tijd.

Wil je het forteiland van IJmuiden voor 4-6 uur helemaal voor jou en je collega's alleen hebben? Hier kan dat, geniet van de ondergrondse gangen van het forteiland en leer de geschiedenis van dit mooie fort. 

Gooi de trossen los en gooi je haren los! Neem je collega’s mee naar een eiland voor jullie eigen Bedrijfsfeest. Spring van het fort, dwaal door het labyrint en dans lekker weg op de live muziek. Lekker bezig zijn met je collega's op een indrukwekkende en relaxte manier. Alles kan en alles mag. Het eiland is helemaal van jullie!

Het eiland kan vanaf 200 personen gehuurd worden. Wij zorgen ervoor dat jij en je collega's de dag van hun leven beleven. In dit mooie fort is van alles mogelijk, doe wat je wilt tijdens het bedrijfsuitje en maakt het zo uniek mogelijk. Leidt jouw collega's rond door de ondergrondse gangen en kom achter de geheime gangen.

Combineren mogelijk:

  • Transport

  • Meerdaags

  • Vergaderen

Vanaf € 95,00 per persoon excl. BTW

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg

aanbevolen 

Beat-The-Box-6.jpg

Beat the box

Beat the box staat in het teken van spanning, samenwerken, raadsels oplossen en plezier. Een unieke ervaring op iedere gewenste locatie!

aanbevolen 

Vrouw aan het dansen en zingen tijdens s

dancing on the street

Al dansend en zingend over straat met een koptelefoon op je hoofd en niet alleen, maar samen met je collega's. Gek? Nee, vooral heel erg leuk! 

aanbevolen 

Expeditie-Robinson-vrijgezellenfeest3.jp

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson draait om doorzettings-vermogen, kennis en sportiviteit. Ga de strijd aan met uitdagende proeven en verdien per kamp de meeste punten. Overleef de stemronde op de eilandraad en ga door naar de finale!