Officiële opening

1/2

Informatie

Vanaf 10 tot 2500 personen

( meer personen in overleg )
 

Duur ( in overleg )

Prijs ( in overleg )

Wat ga je beleven?

Een feestelijke bedrijfsopening organiseren voor al jouw collega's, familie en (potentiële) klanten? Evenementenbureau dtevents helpt je graag bij het organiseren van een bedrijfsopening voor jouw bedrijf.

 

Bij de start van een nieuw bedrijf, na een verbouwing, uitbreiding of het betrekken van een nieuw pand, wordt het tijd voor een feestelijke bedrijfsopening. Een officiële opening die nog lang in het geheugen zal blijven van jouw collega's, familie en (potentiële) klanten.

De bedrijfsopening wordt van top tot teen, van het kleinste tot het grootste detail door dtevents geregeld.

Heb je vragen?
 
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur

aanbevolen 

aanbevolen 

Prodcutpresentatie

Met een productpresentatie kunnen jullie toekomstige klanten écht goed bereiken. Er is een nieuw product ontwikkeld en jullie weten dat klanten hier blij van gaan worden, maar hoe bereiken jullie die klanten? 

aanbevolen 

Evenement op locatie

Altijd al een bedrijfsevenement willen geven op eigen locatie, maar weet je niet hoe je nou je eigen bedrijf om moet toveren tot een evenement? dtevents is er om het jou makkelijk te maken om op eigen locatie.

aanbevolen 

Online evenement

dtevents werkt met professionele teams die zorgen voor o.a. een creatief programma, uitnodiging, goede verbinding én wij beschikken over de juiste apparatuur. Jouw online evenement loopt precies zoals jij het wilt.

Met dtevents volgen wij de RIVM-richtlijnen.

©2021 dtevents | Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog aan de Zaan | KVK 67943268 | 085-747 04 76