E-fatbike

1/2

Informatie

 

Vanaf 10 personen

2,5 uur durende activiteit

Locatie: Zaandam / Volendam

 

 

Vanaf € 55,00 per persoon excl. BTW
 

Inclusief

  • Speurtocht met aanwijzingen

  • Tasje met flesje water en een snack

  • Prijs voor het winnende team

  • E-Fatbike huur

Wat ga je beleven?

Stap op een stoere E-fatbike en maak een prachtige rit door de Zaanstreek en ontdek andere het industriële erfgoed, waarbij het molenpark van de Zaanse Schans niet mag ontbreken.

De groep wordt verdeeld in verschillende teams, ieder team krijgt een eigen tasje. In dit tasje zitten verschillende enveloppen, een pen, een flesje water en een lekkere snack. Elk team zal ergens anders starten, maar bij dezelfde locatie stoppen.

De elektrische fietsen zijn snel en licht. De speurtocht brengt je langs prachtige plekken in de Zaanstreek. De groep wordt opgedeeld in kleinere teams, waarbij je opdrachten moet uitvoeren binnen een gestelde tijd van 2,5 uur. Samen met je teamgenoten voer je de opdrachten uit, los je raadsels op en maak je foto’s en filmpjes waarbij je punten verdient.

Het is ook mogelijk om de fietsen voor een langere tijd te huren. Er zijn verschillende tochten en combinaties te maken op maat in Noord-Holland. Optioneel te boeken is een lunch, borrel of diner op een aantal plaatsen in de Zaanstreek of andere plaatsen in Noord-Holland.  Heb je een grotere groep of is fietsen geen optie? Wij hebben ook E-Scooters, waardoor je de groep kan uitbreiden én personen die niet in staat zijn om te fietsen ook kan laten genieten van deze speurtocht.

Vanaf € 55,00 per persoon excl. BTW

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg

aanbevolen 

blokarten 2.jpg

Blokarten

Na een training, vergadering of een ander zakelijk activiteit waarbij aandacht een must is, kan dit een heerlijke verfrissende activiteit zijn aan het strand.

aanbevolen 

CVN-140903-0297-768x512.jpg

surfstimulator

Ga samen met jouw collega's genieten van een heerlijke pizza, vervolgens gezellig een uurtje bowlen en als afsluiter twee drankjes drinken van de Hollandse bar. 

aanbevolen 

MTMN-20190424-173050-3-bewerkt.jpg

Lasergamen

Daag je collega's uit voor twee potjes lasergamen. Lasergamen is de perfecte uitdaging voor het verhogen van de teamspirit. Tussen de sessies door is het tijd voor een lekker drankje en een borrelhapje.