Plastic vissen

Informatie

Vanaf 10 personen
2 uur durende activiteit
Locatie: Haarlem en Alkmaar

Vanaf € 55,00 per persoon excl. BTW

Inclusief

  • Visnetten

  • Een sloep

Wat ga je beleven?

Het plastic probleem is gigantisch, maar iedereen kan een bijdrage leveren door bewust met plastic om te gaan. Het plastic dat in de zeeën terechtkomt, verteert niet.

In de zee drijft veel plastic, van grote stukken op het water tot onzichtbare stukken onder het water. Dit noemen we ook wel plastic soep. Plastic hoort niet in de zee thuis. Vogels, vissen, dolfijnen en zeehonden zien het plastic aan voor voedsel en eten dit op. Of ze raken er zelfs in verstikt. Hier kunnen jij en je collega’s verandering in brengen.

Spring samen met jouw collega’s in de boot en maak met elkaar het water helemaal plastic vrij. Gebruikt het visnet om al het plastic uit het water te vissen. Hierdoor draag je samen met jouw collega’s een steentje bij aan een schonere en plastic vrije wereld. Geniet samen van dit duurzame , sportieve en leuke uitje op het water.

Geniet samen van het mooie Haarlem of Alkmaar terwijl jullie het plastic uit het water vissen. Jullie kunnen deze dag uitbreiden met een lekkere lunch, diner of een borrel als afsluiter van dit duurzame uitje op het water. Ook kan het varen uitgebreid worden tot maximaal 8 uur. Wij regelen alles naar jouw wensen.

Vanaf € 55,00 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

Koken in het bos

Samen met je collega’s ga je het bos in bij dit teamuitje om verschillende planten te bekijken en te proeven. Zodra jullie alle ingrediënten vanuit het bos hebben meegenomen, is het tijd om het tweegangendiner te bereiden, en het vervolgens met z’n allen op te eten in het bos.

aanbevolen 

Capoeira

Duurzaam klimmen

In het bos ben je samen met je collega’s even weg van jullie werkplek. Je leert elkaar op een hele andere manier kennen. Terwijl je samen bezig bent, draag je ongemerkt ook nog een steentje bij aan een betere maatschappij, dat is wat dit uitje duurzaam maakt.

aanbevolen 

Capoeira

Beach cleanup

Ga samen met je collega’s aan de slag op het strand in Wijk aan Zee, en maak met elkaar het strand helemaal plastic vrij. Door middel van handige aanwijzingen en tips wordt het opruimen nog leuker. Na afloop kun je samen met je collega’s genieten van een lunch of borrel. Want een betere wereld begint bij jezelf en een beter teamuitje begint hier.