Duurzaam klimmen

Informatie

Vanaf 20 personen
3 uur durende activiteit
Locatie: Amsterdam

Vanaf € 25,00 per persoon excl. BTW

Inclusief

  • Instructie van gecertificeerde instructeurs

  • Veiligheidsgordel en helm

  • 3 uur klimmen door het park

Wat ga je beleven?

De buitenlucht is goed voor jullie gezondheid, verminderd stress en verbeterd jullie humeur. Door de natuurbeleving en het avontuurlijke karakter voelt het zeker niet als sporten, maar hebben jullie vooral heel veel plezier. Daar gaat het om!

Na de korte instructie van een ervaren instructeur gaan jullie met jullie gordel de boom in. Daar beleven jullie 3 uur lang een geweldig avontuur samen. Dit is het ultieme dagje uit samen met jouw collega’s.

In de boom klimmen kun je doen vanaf 18 jaar, en is ook te combineren met een lunch, diner of een borrel. Ook kunnen wij transport regelen, hierdoor is er geen gedoe met parkeerplaatsen en het openbaarvervoer. Tijdens storm of onweer is het niet mogelijk om te klimmen.

Vanaf € 25,00 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

Koken in het bos

Samen met je collega’s ga je het bos in bij dit teamuitje om verschillende planten te bekijken en te proeven. Zodra jullie alle ingrediënten vanuit het bos hebben meegenomen, is het tijd om het tweegangendiner te bereiden, en het vervolgens met z’n allen op te eten in het bos.

aanbevolen 

Capoeira

Plastic vissen

Ga met uw collega's plastic vissen en draag jullie steentje bij aan een schonere wereld. Beleef dit sportieve en leuke uitje samen met jouw collega's.

aanbevolen 

Capoeira

Beach cleanup

Ga samen met je collega’s aan de slag op het strand in Wijk aan Zee, en maak met elkaar het strand helemaal plastic vrij. Door middel van handige aanwijzingen en tips wordt het opruimen nog leuker. Na afloop kun je samen met je collega’s genieten van een lunch of borrel. Want een betere wereld begint bij jezelf en een beter teamuitje begint hier.