dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Duurzaam klimmen

Duurzaam klimmen

Inclusief

  • Instructie van gecertificeerde instructeurs

  • Veiligheidsgordel en helm

  • 3 uur klimmen door het park

Vanaf 20 personen

3 uur durende activiteit

Mogelijk in Amsterdam

                           Vanaf € 25,00 excl. btw 

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

In het kort:

In het bos ben je samen met je collega’s even weg van het kantoor. Je leert elkaar op een hele andere manier kennen. Terwijl je samen bezig bent draag je ongemerkt ook nog een steentje bij aan een betere maatschappij, dat is waarom het dit uitje duurzaam maakt.

 

Uitgebreide informatie:

De buitenlucht is goed voor jullie gezondheid, verminderd stress en verbeterd jullie humeur. Door de natuurbeleving en het avontuurlijke karakter voelt het zeker niet als sporten, maar hebben jullie vooral heel veel plezier. Daar gaat het om!

Na de korte instructie van een ervaren instructeur gaan jullie met jullie gordel de boom in. Daar beleven jullie 3 uur lang een geweldig avontuur samen. Dit is het ultieme dagje uit samen met jouw collega’s.

In de boom klimmen kun je doen vanaf 18 jaar, en is ook te combineren met een lunch, diner of een borrel. Ook kunnen wij transport regelen, hierdoor is er geen gedoe met parkeerplaatsen en het openbaarvervoer. Tijdens storm of onweer is het niet mogelijk om te klimmen.

Combineren mogelijk: 

- Lunch

- Diner

- Transport

  Vanaf

€ 25,00

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.