Duurzaam vergaderen

Informatie

Vanaf 10 personen

Vanaf 4 uur

Locatie: Amsterdam

 

 

Vanaf € 22,50 per persoon excl. BTW
 

Inclusief

  • Zaalhuur

  • Wifi

  • Flip over

Wat ga je beleven?

Een vergaderlocatie in Amsterdam die jouw gasten inspireert en beweegt? Neem ze mee naar deze duurzame locatie in Amsterdam. Hier, in het hart van Nederland, brengen ruimte en rust de resultaten die je voor ogen heeft met jouw vergadering of training. Verras en prikkel jouw gasten met de ruimtelijkste vergaderlocatie in de Randstad.

Ruimte, rust en resultaten. Dat is de combinatie die jouw vergadering, training, workshop of cursus bijzonder geslaagd maakt. En precies deze drie elementen vind je in hier. Uiteraard samen met alle faciliteiten die bijdragen aan het succes van jouw ochtend, middag of dag.

Deze locatie geeft een nieuwe betekenis aan ‘ontzorgen’. Natuurlijk hebben we het daarbij over excellente service en over oog voor jouw wensen én gasten. Je mag echter meer verwachten. Zoals de All-Cables-Available-Service, onze Meeting Inspirations, de Meeting Kit die jouw vergadering in beweging houdt en uiteraard persoonlijk aandacht. Op elk moment.

Verwacht echter ook activiteit en vitaliteit. Wij houden jouw gasten in beweging tijdens jouw vergadering. Aan de pingpongtafel of op de fitness fietsen mét uitzicht op het groen. Er is een bolderkar vol materialen om samen de activiteit buiten op te zoeken.

Vanaf € 22,50 per persoon excl. BTW

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

aanbevolen 

aanbevolen 

Tegenover Zaanse Schans

Unieke vergaderlocatie aan de Zaan en tegenover de Zaanse Schans. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over de Zaanse Schans. Het pakhuis biedt verschillende vergaderruimtes tot maximaal 75 personen.

aanbevolen 

Grachtengordel

Deze inspirerende locatie is te vinden aan de mooie grachtengordel van Amsterdam. De ruimte is stijlvol ingericht met een lange eikenhouten tafel, een bar en een zitgedeelte.

aanbevolen 

Het stoomschip

Toen het stoomschip in 1897 gebouwd werd, was dit één van de grootste en sterkste stoomsleepboten van Nederland.

Met dtevents volgen wij de RIVM-richtlijnen.

©2020 dtevents | Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog aan de Zaan | KVK 67943268 | 085-747 04 76

DTEvents-Favicon@3x.png