dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Duurzaam

Duurzaamheid is het uitgangspunt van steeds meer bedrijfsuitjes. Ons aanbod wordt hier in ook steeds groter, want hoe leuk is het om te genieten van een bedrijfsuitje die ook nog eens bijdraagt aan een mooiere en schonere wereld? Boek bij ons een duurzaam bedrijfsuitje, wees duurzaam voor het milieu en plezier is gegarandeerd. 

Kies uit onderstaande duurzame uitjes:

Beach cleanup

Ga samen met je collega’s aan de slag op het strand in Wijk aan Zee, en maak met elkaar het strand helemaal plastic vrij. Door middel van handige aanwijzingen en tips maakt het, het opruimen nog leuker. Na afloop kun je samen met je collega’s genieten van een lunch of borrel.

Duur

Minimaal

Vanaf

1 uur

20 personen

€ 7,50 p.p.

Duurzaam klimmen

In het bos ben je samen met je collega’s even weg van jullie werkplek. Je leert elkaar op een hele andere manier kennen. Terwijl je samen bezig bent draag je ongemerkt ook nog een steentje bij aan een betere maatschappij, dat is waarom het dit uitje duurzaam maakt.

Duur

Minimaal

Vanaf

3 uur

20 personen

€ 25,00 p.p.

Plastic vissen

Ben je op zoek naar een leuk en duurzaam personeelsuitje? dtevents neemt de organisatie graag uit handen, hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Ga met uw collega's plastic vissen en draag jullie steentje bij aan een schonere wereld. Beleef dit sportieve en leuke uitje samen met jouw collega's. 

Duur

Minimaal

Vanaf

2 uur

10 personen

€ 55,00 p.p.

Koken in het bos

Samen met je collega’s ga je het bos in om verschillende planten te bekijken en te proeven. Zodra jullie alle ingrediënten vanuit het bos hebben meegenomen is het tijd om het tweegangendiner te bereiden, en het vervolgens met z’n alle op te eten in het bos.

Duur

Minimaal

Vanaf

5 uur

10 personen

Prijs op aanvraag

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.