Duurzaam

Prullenbak op het strand

Beach cleanup

Ga samen met je collega’s aan de slag op het strand in Wijk aan Zee, en maak met elkaar het strand helemaal plastic vrij. Door middel van handige aanwijzingen en tips maakt het, het opruimen nog leuker. Na afloop kun je samen met je collega’s genieten van een lunch of borrel.

Lees hier meer

Duur

2 uur

Minimaal

20 personen

Vanaf

€ 25,00 p.p.

IMG_2944B.jpg

Duurzaam klimmen

In het bos ben je samen met je collega’s even weg van jullie werkplek. Je leert elkaar op een hele andere manier kennen. Terwijl je samen bezig bent draag je ongemerkt ook nog een steentje bij aan een betere maatschappij, dat is waarom het dit uitje duurzaam maakt.

Lees hier meer

Duur

3 uur

Minimaal

20 personen

Vanaf

€ 25,00 p.p.

plastic 3.jpg

Plastic vissen

Ben je op zoek naar een leuk en duurzaam personeelsuitje? dtevents neemt de organisatie graag uit handen, hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Ga met uw collega's plastic vissen en draag jullie steentje bij aan een schonere wereld. Beleef dit sportieve en leuke uitje samen met jouw collega's. 

Lees hier meer

Duur

2 uur

Minimaal

10 personen

Vanaf

€ 55,00 p.p.

Koken in Nature

Koken in het bos

Samen met je collega’s ga je het bos in om verschillende planten te bekijken en te proeven. Zodra jullie alle ingrediënten vanuit het bos hebben meegenomen is het tijd om het tweegangendiner te bereiden, en het vervolgens met z’n alle op te eten in het bos.

Lees hier meer

Duur

5 uur

Minimaal

10 personen

Vanaf

Prijs op aanvraag

Met dtevents volgen wij de RIVM-richtlijnen.

©2020 dtevents | Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog aan de Zaan | KVK 67943268 | 085-747 04 76

DTEvents-Favicon@3x.png