De stimulatie

1/1

Informatie

 

Vanaf 8 personen

4 uur durende training

Locatie: op bijna elke locatie mogelijk

 

 

Vanaf € 125,00 per persoon excl. BTW
 

Inclusief

  • Trainer

  • Trainingsmateriaal

Wat ga je beleven?

Een leergierige, moderne organisatie heeft  ondernemende mensen nodig. De nieuwste vorm van organiseren is Holacratie.  Maar wat is het en waarom zou je het inzetten?

  ​

Holacratie is een manier van organiseren zonder traditionele managers, hiërarchie en zonder opdeling van werk in functieprofielen. Het stelt werknemers in staat om meer op te treden als ondernemers en hun werk zelf in te richten. 

 

'De simulatie' is een unieke methode om inzicht te krijgen in het talent binnen de organisatie. Door middel van gamification en interventies zorgen we voor een veilige omgeving waarin geoefend kan worden. 

Combineren mogelijk:

  • Lunch

  • Borrel

  • Activiteit

Vanaf € 125,00 per persoon excl. BTW

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg

aanbevolen 

aanbevolen 

bfd564_6ae4453d03aa4f92b0d1b86f836904c4_

De agile kookstudio

Heerlijk koken en tegelijkertijd een training volgen, een betere combinatie bestaat er niet toch? De Agile kookstudio' is een leuke manier om kennis te maken met het Agile gedachtegoed en de principes van de SCRUM methodiek. 

aanbevolen 

team Talk

Het storyboard

Ga aan de slag tijdens deze training met het klantgericht communiceren aan de hand van het storyboard. Klantgericht communiceren vraagt om inzicht in veranderend klantgedrag.

aanbevolen 

Business Meeting 2

Jouw coverstory

Kom achter jouw persoonlijke kracht en drijfveren door middel van jouw eigen coverstory. Deze training biedt een uniek en waardevol inzicht voor jezelf en jouw werkomgeving.