de sales missie

1/2

Informatie

 

Vanaf 8 personen

4 uur durende training

Locatie: op bijna elke locatie mogelijk

 

 

Vanaf € 125,00 per persoon excl. BTW
 

Inclusief

  • Trainer

  • Trainingsmateriaal

Wat ga je beleven?

Een succesvolle verkoper beschikt over de juiste karaktereigenschappen en vaardigheden om verbinding te kunnen leggen met de klant. Hoe zorgen zij nou voor die positieve klantervaring? Tijdens deze training kom je hier alles over te weten, en zul je heel veel dingen leren in een korte tijd.

Een positieve klantervaring is het resultaat van vaardigheden, bieden van toegevoegde waarde maar bovenal door verassing. Net het datgene doen waarmee je de klantverwachting echt weet te overtreffen.

Verkoopafdelingen richten zich op het actief binnenhalen van nieuwe klanten. Daarnaast houden zij zich ook bezig om bestaande klanten binnen te houden en meer te verkopen. Het gaat in alle gevallen om het creëren van behoefte en het ontwikkelen van behoefte. Vanuit deze behoefte maken ze de vertaling naar concrete vervolgstappen. En dan het liefst de deal te maken of een concrete vervolgstap in het verkoopproces.

De sales missie training is natuurlijk ook te combineren. Combineer de training samen met een uitgebreide lunch, diner of als een gezellige afsluiter van de training een borrel. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een teambuilding activiteit te combineren met de training. Vraag voor de training met of zonder combinatie een offerte bij ons aan en wij gaan er mee aan de slag!

Combineren mogelijk:

  • Teambuilding

  • Lunch

  • Borrel

Vanaf € 125,00 per persoon excl. BTW

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg

aanbevolen 

aanbevolen 

team Talk

Het storyboard

Ga aan de slag tijdens deze training met het klantgericht communiceren aan de hand van het storyboard. 

aanbevolen 

bfd564_6f4f984f25224ec69ccefff94e18b1d9_

Jouw coverstory

Kom achter jouw persoonlijke kracht en drijfveren door middel van jouw eigen coverstory. Deze training biedt een uniek en waardevol inzicht voor jezelf en jouw werkomgeving.

aanbevolen 

bfd564_6ae4453d03aa4f92b0d1b86f836904c4_

De Agile kookstudio

Heerlijk koken en tegelijkertijd een training volgen, een betere combinatie bestaat er niet toch? De Agile kookstudio' is een leuke manier om kennis te maken met het Agile gedachtegoed en de principes van de SCRUM methodiek.